Megérkezett Rebecca, a dizájnos olasz ékszermárka Magyarországra

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megérkezett Rebecca, a dizájnos olasz ékszermárka Magyarországra

Rebecca a stílusról, a divatról és a független női szépségről szól. Az olasz dizájn és a legmagasabb minőségű anyagok ötvözésével az eredmény egy elbűvölő ékszermárkában ölt testet, amely magas színvonalú, de megfizethető divatéletérzést kínál a hölgyeknek. A Fashionwatch büszkén mutatja be legújabb márkáját a nagyközönségnek.

Rebecca – Made in Italy

A Rebecca egy magas színvonalú ékszer márka, amelyet Toscana szívében, a Firenzei székhelyű Industrie Testi S.p.a. gyárt és forgalmaz. 2000-ben alapította Alessandro Testi, aki szerényebb anyagokat (például bronz és acél) ötvözött magas színvonalú kivitelezési technikákkal. Ez a kombináció és az eredeti ötletek azonnal népszerűvé és nemzetközi szinten is ismertté tette a márkát.

Made in Italy – divat, kreativitás, stílusérzék, szakértelem, ékszerművészet

Szenvedélyes személyisége és a nagyon magas formatervezési tartalom emeli a Rebecca ékszereket stílusikonná, a kiegészítők divatjának tökéletes képviselőjévé. Alessandro Testi az első kollekciója óta képes kifejezni és megtervezni a valódi szépséget, ötvözve az új technológiákat az ősi aranyművesek művészeteivel. A Rebecca ékszereknek igazán különleges varázsuk van, amely érezhető szerte a világon.

Rebecca világszerte – Rómától Dubajig

A nemzetközi reklámkampányok, a magas színvonalú fotók és a profi modellek közreműködésével a márka jelenléte a médiában is figyelemre méltó, az olasz és a nemzetközi női divatmagazinok állandó szereplője. Az ékszermárka világszerte közel 2500 ékszer- illetve sajátmárkás üzletben van jelen, köztük Rómában, Firenzében, Dubaiban, Miamiban, valamint több mint 30 országban.

Divatos és egyedi kollekciók

A Rebecca ékszerek sajátossága, hogy nemcsak művészi színvonalon megkomponáltak, mindig az aktuális divathoz illeszkednek, és személyre szabottak is. Több kollekciót is jegyez a márka, köztük az egyik legnépszerűbb a My World, vagyis Én Világom fantázianévre hallgató kollekció, amely nevében hordozza különleges tulajdonságát. A betű charmok és medálok miatt egyedivé és személyre szólóvá tehető bármilyen nyaklánc vagy karkötő.

My Word – Amikor egy karkötő elmondja a történeted

Fejezd ki magad, viseld a missziódat, vállald a gondolataid bátran egy ékszerrel, amely ráadásul stílusos, divatos és minőségi.

Elhiszed, hogy egy karkötő képes elmondani a történeted a külvilágnak? Hiszen azzal, hogy egy személyre szóló charmot, ikont, emblémát, szimbólumot, betűkombinációt viselsz rajta, sokatmondóan kommunikálsz.

Ez egy olyan egyedülálló ékszer, amelyet te magad hívsz életre azáltal, hogy kiválasztod hozzá azokat a charmokat, amelyek leginkább kifejezik a szenvedélyedet, a szeretetedet, a személyiségedet, az ambícióid. Persze, nemcsak számodra tökéletes önkifejezési mód, de szeretteidnek is elmondhatsz egy személyes és feledhetetlen üzenetet általuk. A ?My World? kollekcióban Rebecca az érzelmeket teszi főszereplővé.

A tekintetet vonzó bronz bevonat csodásan csillog a rozsdamentes acélékszeren, amelyet különleges és minőségi kiegészítők díszítenek. Köztük vannak Swarovski kristályok és Swarovski gyöngyök, hidrotermikus kövek és 100%-ban természetes és valódi bőr is.

The post Megérkezett Rebecca, a dizájnos olasz ékszermárka Magyarországra appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A hat nappal ezelőtti 44 másodperces beharangozó után végre kijött egy olyan előzetes, amiben valami történik is
2019-04-24 20:54:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A Srí Lanka-i köztársaság kikiáltásának időpontja 1972
2019-04-24 20:02:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Huszonkét film kellett ahhoz, hogy a Marvelnél valaki rájöjjön, nem baj az, ha a színészek megdolgoznak a fizetésükért
2019-04-24 19:30:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Hamarosan megkezdődik Magyarország legismertebb és legszínvonalasabb beltéri boros rendezvényét, a VinCE Budapest Wine Show-t
2019-04-24 15:59:42 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Ben Affleck fogja írni és rendezni a Ghost Army című filmet a nácik ellen küzdő egyik legfurább seregről a világháborúban
2019-04-24 15:51:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Vajon csak egy
2019-04-24 15:33:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez