Hatalmas gyűlölethullámot szabadított magára az alvó oroszlánt agyonlövő vadász

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hatalmas gyűlölethullámot szabadított magára az alvó oroszlánt agyonlövő vadász

Felkavaró videót tett közzé a Twitteren egy Protect All Wildlife nevű állatvédőcsoport. A felvételen egy vadász három lövéssel végez ki egy alvó hím oroszlánt. A videó óriási gyűlölethullámot generált, miután elterjedt a közösségi platformokon és több nagy hírportál is beszámolt róla ? írja a Daily Mail.

A nem egészen egyperces felvétel még 2011-ben készült, az afrikai Zimbabwében. Az amerikai Illinoisben élő, 64 éves vadász, Guy Gorney egy vezetővel járta a szavannát, amikor megpillantották a békésen szunyókáló oroszlánt. Gorney az első lövéssel csak megsebesíteni tudta a mozdulatlan állatot, ezért még kétszer lőtt rá az akkor már kínlódva fetrengő nagyvadra. Végül a vezető szólt rá, hogy elég lesz már.

This ‘hunter’ sneaked up on a SLEEPING #Lion and killed it!

How brave, how sporting – HOW CUNTISH!!!

According to the @NatGeo
magazine, the Lion will have disappeared from the African continent in 2050!!!! RT if you want a GLOBAL ban on ALL #trophyhunting NOW!! @RickyGervais pic.twitter.com/F5qcOpE0ix

? PROTECT ALL WILDLIFE (@Protect_Wldlife) 2019. március 18.

Guy Gorney 2015-ben, egy a CBS-nek adott interjúban arról beszélt, nem fér a fejébe, mi baja van az embereknek az egzotikus állatok vadászatával.

Sokáig próbáltam megérteni, hogy ha valaki egy szarvassal pózol egy fotón, és az nem érdekel senkit, akkor miért van az, hogy ha egy elefánt az, vagy különösen mostanában egy oroszlán, az mindenkinek hatalmas probléma.

Az illinoisi férfi ugyanabban a műsorban elárulta, hogy addig legalább 70 egzotikus nagyvadat lőtt már agyon, közöttük elefántokat, oroszlánokat, leopárdokat, orrszarvúkat és bölényeket. Egy az afrikai vadvilágot védő alapítvány, az African Wildlife Foundatian szerint, ha oroszlánvadászat a jelenlegi mértékben folytatódik tovább, az oroszlánok 2050-re eltűnhetnek a Föld színéről.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A politikus korábban azt mondta, hogy személyes érintettsége is van a dologban, majd később egyértelműsítette a kijelentést
2019-04-25 16:27:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Prémium sportágak a csatornánkon.
2019-04-25 16:15:25 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Premier League 36. fordulójának nyitómérkőzése következik.
2019-04-25 16:07:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Jasper legújabb kísérletében denevérekkel foglalkozik
2019-04-25 16:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez