Az autóban felejtette a gyerekét az exrendőr, mert a felettesével szexelt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az autóban felejtette a gyerekét az exrendőr, mert a felettesével szexelt

A  kislány nem élte túl, hogy édesanyja órákra egyedül hagyta őt a kocsiban.

Megrendítő eset tartja lázban Mississippi államot, számolt be róla a minap a Buzzdfeed. Cassie Barker, a 29 éves exrendőr bűnösnek vallotta magát emberölés vétségében, mert 2016-ban órákra a járőrkocsiban hagyta az akkor 3 éves kislányát, Cheyenne-t. Aznap a hőmérséklet 38 Celsius-fok felett volt, és bár Barker bekapcsolva hagyta az autóban a légkondit, arra már nem figyelt, hogy az hideg levegőt fújjon.

Mikor később visszatért a kocsihoz, a gyerek már nem élt, mozdulatlanul feküdt az ülésen, a testhőmérséklete majdnem elére a 42 Celsius-fokot.

A történet csak még döbbenetesebb lesz, ha hozzátesszük, hogy Barker azért hagyta a kocsiban a kislányt, mert

az egyik feletteséhez tartott egy légyottra, szex után pedig egyszerűen elaludt.

Az eset után mind őt, mind a felettesét,  Clark Ladnert elbocsájtották, de a férfinak végül nem kellett bíróság elé állnia, mivel neki fogalma sem volt róla, hogy a gyerek egyedül maradt az autóban.

Nem ez volt az első alkalom egyébként, hogy Barker felelőtlen módon hátrahagya Cheyenne-t, egy évvel korábban szintén a kocsiban hagyta hosszabb időre, mikor egy áruházba ment be vásárolni.

A halott lány apja, Ryan Hyer beperelte a rendőrséget és a Mississippi Gyermekvédelmi Szolgálatot, mert nem léptek fel komolyabban az első eset után, és elmondása szerint az egészről nem is tájékoztatták.

Szülőként az lenne a dolguk, hogy megvédjék a gyerekeket. Az én lányom pedig meghalt, mert az édesanyja nem védte meg. Nem csak egyszer, többször sem.

Az ügyészség mindkét esetet mérlegelve úgy döntött, indítványozzák, hogy az anyát 20 évre rács mögé zárják.

 

Kiemelt kép: John Fitzhugh / SUN HERALD FILE

folytatás

Legkedveltebb hírek
Meghan hercegnét tavaly elcsípték egy szürke S By Serena blézerben, ami Serena Williams ruhamárkája, természetesen rögtön el is kapkodták az összeset abból a blézerből
2019-04-23 21:59:06 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Eladja az országszerte található összes nyaralóját, szálláshelyét a Magyar Telekom, a teljes kínálat már ki is került a vállalat ingatlanportáljára – írja a portfolio
2019-04-23 21:33:14 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nagy rajongója vagy a sminkvideóknak YouTube-on, de mindig is hiányzott, hogy egy legendás gengszterrapper narrálja őket? Az imáid meghallgatásra kerültek, ugyanis a 11 millió feliratkozóval rendelkező NikkieTutorials legújabb sminkvideója alatt Snoop Doggot hallgathatod, ahogy elmagyarázza neked, mit is látsz éppen
2019-04-23 21:27:57 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Túl keskeny az út, a fák is rálógnak ? ezzel magyarázta a hulladékszállító cég, hogy miért kerülik el Mattyot
2019-04-23 21:24:45 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Sokan nem tudják, mikor, hol és hogyan szabad kidobni az elektromos hulladékot, vagyis az elromlott hűtőt, tévét, számítógép billentyűzetet
2019-04-23 21:19:02 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez