Közönségszavazást indított az Invitech ? Nonprofit szervezeteket lehet támogatni

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Közönségszavazást indított az Invitech ? Nonprofit szervezeteket lehet támogatni

Az Innomax Díjra beérkezett pályázatok közül a zsűri által kiválasztott 10 alapítvány, szervezet pályaművét közönségszavazásra bocsátották. A legtöbb szavazatot elérő fejlesztési ötlet közönségdíjként 500.000 forint támogatásban részesül.

A nonprofit szervezetekre az Invitech InnoMax Facebook-oldalon lehet szavazni 2019. március 24-ig. A részletekről itt olvashat!

Kikre szavazhat? Felelős Gasztrohős, PRO LUDOVICO Alapítvány, Jarokelo.hu Közhasznú Egyesület, Nem Adom Fel Kávézó és Étterem – Nem adjuk fel Szociális Szövetkezet, Emberség Erejével – CUM VIRTUTE HUMANITATIS Alapítvány, Jobbulást Alapítvány, Vertebra Alapítvány, Délután Alapítvány, A Gondolkodás Öröme Alapítvány, Informatika a látássérültekért Alapítvány.

Az InnoMax Díj civil kategóriájában a mostani pályázaton is a fenntarthatóság, az oktatás-nevelés, az egészségügy és az esélyegyenlőség-felzárkóztatás témákban lehetett fejlesztési projektötletekkel nevezni. A közönségszavazás nyertesét a zsűri által kiválasztott további öt díjazottal együtt az Invitech az április 9-i díjátadón fogja kihirdetni.

A InnoMax zsűri tagjai Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára, Chikán Attila, az ALTEO Group vezérigazgatója, Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, Molnár Klára, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója, Bőthe Csaba, az Invitech marketing- és üzleti támogatások igazgatója, Marton László, az Invitech vállalati és kormányzati főigazgatója.

Kiemelt fotó: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
A szekszárdi borvidék legjobb borai egy rendezvény keretében Budapesten is megkóstolhatók
2019-04-26 10:14:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Május közeledtével megnyitják kapuikat a legnépszerűbb fővárosi strandok
2019-04-26 10:02:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, valamint Schiff Mónika a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Vakvezetőkutya-kiképző Központ vezetője meséltek a Mokka műsorvezetőinek a vakvezető kutyák világnapja alkalmából rendezett rendezvényről, valamint arról is, hogy miért nem szabad megsimogatni ezeket az állatokat
2019-04-26 10:01:18 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Hős utcában lakó gyerekek polaroid és kerámia szelfijei most a Hős utca ? a ?legegerősebek? című erzsébetvárosi kiállításon láthatók
2019-04-26 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A Liverpool a bajnoki címért, a Tottenham a BL-szereplésért, az Everton pedig a következő szezonbeli Európa Liga-indulásért küzd
2019-04-26 09:48:01 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez