Kikapcsolva is gyönyörködtetik a szemet a Samsung új tévéi

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kikapcsolva is gyönyörködtetik a szemet a Samsung új tévéi

A Samsung 2019-es QLED TV-iben elérhető új Háttér Mód (Ambient mode) lehetővé teszi, hogy a felhasználók világhírű művészi alkotásokat jelenítsenek meg a kijelzőn a televízió kikapcsolt állapotában.

A Háttér Mód hírekhez, időjárási adatokhoz vagy akár családi képekhez, zenékhez is közvetlen hozzáférést biztosít akkor is, amikor a felhasználók éppen nem aktívan nézik a televíziót.

Forrá: Samsung

A gyártó többek között Tali Lennox-szal, az absztrakt olajfestményeiről ismert képzőművésszel és modellel, a divatszakma jelentős szereplőjével, valamint a holland dizájnerpárossal, a Scholten & Baijings-szel is együttműködött, az ő alkotásaik is megjeleníthetők az eszközökön.

Arra törekszünk, hogy a következő években a Háttér Módon keresztül elérhető tartalmak listáját tovább bővítsük fiatal, tehetséges művészek alkotásaival, így szeretnénk még több lehetőséget teremteni felhasználóink számára.? – mondta el Jongsuk Choo, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke.

Az emberi szem erre még nincs felkészülveAz LG után a Samsung is 8K-s tévéket mutatott az idei berlini IFA kiállításon. Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Diákok alakíthatják egy magyar város jövőjétSzinte hibátlan mobil lett a Samsung Galaxy S10 Újabb csapás az oltáselleneseknek
folytatás

Legkedveltebb hírek
A különleges képességekkel megáldott/megátkozott, 16 éves Jacob Portmant a szülei épp elmegyógyintézetbe készülnek szállítani
2019-04-23 00:31:22 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Szereplők: Dwayne "The Rock" Johnson, Johnny Knoxville, Neal McDonough, Kristen W
2019-04-22 23:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez