Rég várt funkciót kaphat az iPhone 11

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Samsung az év elejét már erősen megnyomta a Galaxy S10-csúcsmobilok bemutatásával, de még vissza van a Galaxy Note 10 is, az Apple-nek pedig szintén valami komolyat kell villantania az ősszel bemutatkozó iPhone 11-gyel. A dél-koreaiak készülékein már bemutatkozott az oda-vissza töltés (Wireless Powershare), ami lehetővé teszi az eszközök közti töltést kábelek nélkül, és a Huawei is bemutatta már saját megoldását a Mate 20 Próval.

A legtöbbször hitelesen szivárogtató japán Macotara blog szerint pedig az almás cégnek is lesz erre válasza. Az iPhone 11 is oda-vissza töltéssel jöhet, amivel a cég olyan kiegészítői is tölthetők lesznek mobil segítségével, mint az Apple Watch, vagy az AirPods. A csúcsmobil így egyben powerbankké is válik, aminek valljuk be, csak akkor lesz haszna, ha lesz miből adnia ? nem véletlen, hogy akkumulátor terén is combosabb eszközt sejtenek a szakértők.

Az elemzők és források szerint az Apple nagy hangsúlyt fektet a töltés fejlesztésére, de a Lightning-csatlakozót nem váltják le USB-C portra. A töltőkábel viszont az eddigi 5 watt helyett 18 watt energiaátvitelre lesz képes, amivel jóval hamarabb teletankolható lesz az almás mobil.

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Félmillió laptop fertőződhetett megPénzért már önbizalmat is lehet vásárolniKépeken a Samsung új Galaxy A-szériás mobiljai
folytatás

Legkedveltebb hírek
A különleges képességekkel megáldott/megátkozott, 16 éves Jacob Portmant a szülei épp elmegyógyintézetbe készülnek szállítani
2019-04-23 00:31:22 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Szereplők: Dwayne "The Rock" Johnson, Johnny Knoxville, Neal McDonough, Kristen W
2019-04-22 23:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez