Állatmentő és kézilabdázó a leginspirálóbb nők között

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Második alkalommal rendezte meg a Femcafe.hu női portál az Inspiráló Nők Estjét. Az ingyenes délutáni programok után Ördög Nóra és Kasza Tibi műsorvezetésével nagyszabású gálaesten adták át az olvasók szavazatai alapján megítélt díjakat a leginspirálóbb hölgyeknek.

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után egyértelmű volt, hogy a Femcafe.hu, a piac meghatározó női portálja idén is megrendezi az Inspiráló Nők Estjét. A díj különlegessége, hogy nem hírességek, hanem sikeres, magabiztos, ösztönző civil nők részesülhetnek az elismerésben. A hét kategória 3-3 jelöltjének listáját a jelölőbizottság: Risztov Éva, Tóth Vera, Győrfi Pál, Stohl András, valamint a portál képviseletében Sajószegi Veronika főszerkesztő állította össze, ezután pedig az olvasók szavazhattak, ki számukra a legszimpatikusabb, leginkább inspiráló. A díj rangját jelzi, hogy közel 60 ezer szavazat érkezett a nomináltakra, ami sokszorosa a tavalyinak.

A győzteseket a Várkert Bazárban tartott gálaesten hirdették ki, a házigazdák Ördög Nóra és Kasza Tibor voltak. Ahogy korábban, úgy idén is sztárfellépők emelték az est fényét. A műsort az Aerial Show Hungary nyitotta meg látványos előadásával, majd Mérő Péter divattervező új kollekcióját vonultatta fel és külön erre az alkalomra készült zenei produkciókat is láthattak a vendégek. Tóth Gabi és Fehérvári Gábor Alfréd fellépése után Nika és a Kandó Téri Általános Iskola növendékei adták elő a Joyful című dalt és most először énekelt együtt Keresztes Ildikó és Szekeres Adrien.

Ördög Nóri és Kasza Tibi

A társasági eseményen számos híresség, közéleti szereplő is részt vett és a hivatalos ceremónia után mindenki együtt ünnepelte a díjazottakat, az inspiráló nőket.

A díjátadóról a SuperTV2 készített felvételt, amit március 30-án, 11:30-tól láthatnak a nézők.

A díjazottak:

A leginspirálóbb designer: Hadnagy Tímea, enteriőr tervező A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Beh Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodója A leginspirálóbb hétköznapi hős: Györke Nóra, a Nem Adom Fel Alapítvány kommunikációs vezetője A leginspirálóbb vállalkozó: Sipos Melinda, a csomagolásmentes Ligeti Bolt tulajdonosa A leginspirálóbb ifjú sportoló: Háfra Noémi, válogatott kézilabdázó, a Ferencváros játékosa A leginspirálóbb fiatal tehetség: Bálint Bianka, tetováló, grafikusművész A leginspirálóbb civil teljesítmény: Prockl Amanda, a Kutyaovi Állatvédő Egyesület alapítója

Fotó: Femcafe.hu

The post Állatmentő és kézilabdázó a leginspirálóbb nők között appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nyilvánvaló, hogy mindenki tisztában van kisugárzásunk jelentőségével, annak közvetlen hatásaival környezetünkre, hiszen mindenki ismeri a "főnök feszült az irodában" példától kezdve a "forró a levegő a kályha körül" tapasztalaton át egészen a "megéreztem, mert benne volt a levegőben" típusú intuíciókig
2019-08-25 11:56:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Megérkezett a Breaking Bad-film első előzetese
2019-08-25 10:39:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tóth Barnabás legújabb nagyjátékfilmje, az Akik maradtak 2019
2019-08-25 09:08:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Az Aki bújt fekete humorral vegyített horrorral veszi fel a harcot a leggazdagabb 1% ellen
2019-08-25 08:33:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A Disney kétnapos expóján, a D23-on kiderült, 2022
2019-08-24 21:01:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez