Egy meggyilkolt rendőr anyjának szólt a dal a repülőn

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Az alább látható videót Sean Warren készítette, aki a napokban Phoenixből Lousiville-be utazott. A Facebok-bejegyzésben írja, hogy kényelmesen elhelyezkedett a repülőn (bízva abban, hogy senki nem fog mellé leülni), és zenét hallgatott, amikor az egyik légiutas-kísérő megzavarta.

A megzavarta alatt jelen esetben azt kell érteni, hogy egy Scott Wirt nevű tiszt elénekelt egy dalt ? méghozzá fantasztikusan. A You Raise Me Up című számot hallhatjuk tőle, és nem véletlen, hogy az anya-gyermek kapcsolatról szóló dalt választotta, hiszen egy a járaton utazó anyukának küldte a sorokat.

A gépen utazó Deb Edenhofer 2018 nyarán veszítette el fiát, Tylert, aki az arizonai állami rendőrség járőre volt. A 24 éves rendőr szolgálat közben halt meg: egy autókra köveket dobáló férfit próbáltak leszerelni, amikor a gyanúsított megkaparintotta Tyler fegyverét, és lelőtte őt.

Sean Warren a Facebok-posztban köszönetet mond a dalt előadó légiutas-kísérőnek és imát mond az anyáért és a meggyilkolt fiáért.

Dear Southwest Airlines:So today I got on my flight to Louisville, wearing my headphones, taking up as much space as possible so that no one would sit by me. Sitting comfortably in my personal universe listing to one of my favorite jams, the public address crackled and one of your flight attendants interrupted me. He stated that we had a mother on the flight who?s son had been killed in the line of duty as a state trooper. He then proceeded to sing her a beautiful song. I just want you to know I think we should have more interruptions like this. In fact, it is no interruption at all. It actually makes things quite clear. And it shares, in a public way, a private burden this family carries. – To the flight attendant….thank you for leading us and for honoring them. – To the mother…..?Thank you? seems so utterly inadequate. May you be blessed daily in your thoughts of your son?s service and sacrifice. May heaven give you in abundance what you missed here on earth.

Közzétette: Sean Warren ? 2019. március 22., péntek

 

via Fox10, Daily Mail

Két napon át röpködött egy idős férfi, hogy légiutas-kísérő lányával tölthesse a karácsonytHat hosszú repülőutat teljesített az apa.
folytatás

Legkedveltebb hírek
A VMSZ Rupert mentőhajója ? amely éppen egy egészségügyi mentési helyzetből érkezett a helyszínre ? állította az alaphelyzetbe a sportjárművet
2020-07-04 15:06:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Jürgen Klopp kaparinthatja meg a Bayern München labdarúgóját
2020-07-04 14:58:13 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
További 13 személyt tiltottak el különböző időtartamra a mérkőzések manipulálása miatt
2020-07-04 14:46:23 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez