Instagram-rekordot döntött Harry és Meghan

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A hercegi pár saját, névre szóló fiókkal csatlakozott az Instagram világához. Az első 24 órában pedig máris rekordokat döntögetnek.

Harry és Meghan első számú közösségi médiás felülete ezentúl az instagramos @SussexRoyal fiók. Jelenleg csak egyetlen poszt szerepel rajta: egy tíz képből álló képgaléria, amely feleleveníti az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatait.

Az biztos, hogy a pár hihetetlen népszerűségnek örvend a közösségi médiában. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 5 óra 45 perc alatt máris túllépték az egymilliomodik követőt. Ezzel pedig hivatalos, a Guinness által is hitelesített instagramos rekordot állítottak fel: az ő profiljuk érte el a leggyorsabban az egymillió követőt. Eddig ezt a csúcsot a népszerű koreai K-Pop banda tagja, Kang Daniel Instagramja tartotta, előtte pedig nem más, mint Ferenc pápa profilja. Az is elképzelhető, hogy a fiók még újabb rekordokat is megdönt, hiszen 23 órával létrehozása után már a 2,5 millió követőt is átlépte.

Harryék tavalyi esküvőjük óta Vilmos és Katalin hivatalos Instagramján, a @KensingtonRoyalon osztoztak. Talán éppen emiatt az idősebbik herceg instagramos profilja az elmúlt egy évben népszerűbb lett, mint valaha. A ?szétválásnak? köszönhetően így lehet, hogy Vilmos és Katalin veszíteni is fog követőket, mert azok átpártolnak inkább Harryék új profiljára.

A királyi család amúgy minden tagja rendelkezik saját Instagram-fiókkal: II. Erzsébeté és Fülöp hercegé a @TheRoyalFamily, Károly hercegé és Kamilláé pedig a @ClarenceHouse, de akár a távolabbi, szintén nemesi ranggal rendelkező családtagoknak is megtalálható saját instás profiljuk. így szó szerint a teljes királyi család bekövethető.

Tekintve, hogy Harry és Meghan eddig is korszakalkotó párnak bizonyultak, reméljük, hogy a jövőben láthatunk tőlük személyesebb hangvételű posztokat, esetleg olyanokat is, amelyeket ők maguk osztanak meg.

View this post on Instagram

?Welcome to our official Instagram; we look forward to sharing the work that drives us, the causes we support, important announcements, and the opportunity to shine a light on key issues. We thank you for your support, and welcome you to @sussexroyal.?- Harry & Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 2, 2019 at 7:16am PDT

Forrás: Marie Claire

Fotó: Instagram

The post Instagram-rekordot döntött Harry és Meghan appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A midwayi ütközetben süllyedt el a most megtalált japán repülőgép-hordozó
2019-10-19 15:15:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Újabb felvételt küldött a Holdról a Csandraján-2, India második holdmissziója csütörtökön ? jelentette be az Indiai Űrkutatási Szervezet (ISRO)
2019-10-19 15:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Egy tonnával volt több a szerelvény súlya, mint a megengedett
2019-10-19 14:49:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A levegőben lévő szennyezőanyagoknak való kitettség növeli a csendes vetélés kockázatát ? állapították meg kínai kutatók
2019-10-19 14:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Átszámítva közel 600 millió forintos kárt szenvedett az amerikai haditengerészet Doomsday, azaz Végítélet nevű gépe, miután leszállás közben találkozott egy madárral
2019-10-19 13:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Hét hónapos kényszerszünete után újra fúrni kezdett a Marson az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) Insight űrszondájának robotvakondja
2019-10-19 12:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez