Hozzuk ki a maximumot az Instából

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Az Instagram Stories egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy nagyobb közönséget érhessünk el. Mutatunk néhány tippet, amelyekkel nagyobb bevételre tehetünk szert, a történeteket használva.

Fontos a következetesség
Az Instagram-történetek esetén figyeljünk arra, hogy egész más a közönség, mint a személyes Instagram-profilunk esetén. A követőkkel való kapcsolat létrehozásának és fenntartásának fontos eleme a következetes megjelenítési forma. Hasznos lehet, ha a márkáknak készítünk négy vagy öt történetsablont, így mindössze annyi kell, hogy rádobunk néhány képet, frissítjük a szöveget hozzá, és máris készen állunk a közzétételre. Arról azért győződjünk meg, hogy a sablon, amit alkalmazunk, illik a márkánk általános stílusához, színeihez és betűtípusához.

Képek és elemek
A képek, amiket használunk, mindenképpen kapcsolódjanak a történethez. Használjunk mozgó elemeket és ?matricákat?, amelyekkel kapcsolatba léphetnek velünk a felhasználók. Az általunk kiírt közvélemény-kutatások és kérdések szintén nagyon hasznosak, és újabb szempontokat hozhatnak be a tartalommal kapcsolatban. A hely- és a hashtagmatricák abban is segítenek, hogy a történeteink találati listáját bővítsék, ezáltal szélesebb közönséghez eljuttatva a márkánkat.

Történetkiemelés
A történetek kiemelése hasznos ahhoz, hogy ?hosszú életet? biztosítsunk a sztorijainknak. A kiemelt borítóképek ugyancsak hozzájárulnak ahhoz, hogy az Instagram-hírcsatornánk a márkánkkal összhangban legyen, és a követőink vizuálisan vonzónak találják.

Megtervezett történetek
Ne féljünk naponta többször is posztolni valamilyen sztorit, de szánjunk időt a megtervezésre, hogy az emberek ne csak átgörgessenek rajta. Láthatjuk, hogy a nézők hol tekertek tovább a történetünkről, ha megnézzük a nézők számát a sztorink minden egyes képkockájánál.

Ha pedig úgy érezzük, hogy elkészültünk, az Instagram-történetünket átírhatjuk a Facebook-történetbe, ami egy újabb segítség ahhoz, hogy maximalizáljuk az elért emberek számát.

Forrás: Socialmediatoday

Fotó: The Tool

The post Hozzuk ki a maximumot az Instából appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nagy galiba lehet az 51-es körzet lerohanásából
2019-08-21 20:01:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nagy-Britannia bronzkori lakói egy sor bélparazita jelenlétével küzdöttek életük során, amelyek nagy valószínűséggel a halak, békák és puhatestűek nyersen történt elfogyasztásával kerültek szervezetükbe, derült ki egy mintegy 3000 éves ürülékmintákon végrehajtott vizsgálatból
2019-08-21 19:46:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Nem csökken az anti-Facebook, azaz a TikTok nevű alkalmazás népszerűsége, az androidosoknál csak az iOS-esek imádják jobban
2019-08-21 19:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az óceán lassan megeszi a roncsot.
2019-08-21 17:48:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Csoportos pert indítottak a Google ellen azok az amerikai felhasználók, akik hangszóró-, illetve mikrofonhibát tapasztaltak Pixel telefonjukban
2019-08-21 17:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Szépművészeti Múzeum főigazgatói álláshelyére kiírt pályázat eredményes lezárultát követően Prof
2019-08-21 16:51:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez