Az idei fesztiválszezon legbetegebb divatőrülete lehet a szigetelőszalag-dressz

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az idei fesztiválszezon legbetegebb divatőrülete lehet a szigetelőszalag-dressz

A zenei fesztiválok sosem az állig begombolt vászonblúzokról szóltak, de ha azt gondolta bárki is, hogy a glitterrel borított pucér fenekek után már nem jöhet bevállalósabb fesztiváltrend, akkor le kell rombolnom ezt a megnyugtató világképet. Itt van ugyanis a szigetelőszalag-dressz, ami mellett a mini forrónadrágok és neonszínű topok mehetnek vissza a balettba ugrálni.

Joel Alvarez felelős az őrületért, ő volt az ugyanis, aki a Miamiban megrendezett Ultra Festivalon a kreációit viselő modellek társaságában végzett némi meghökkentő promóciós tevékenységet. A dizájner, aki alternatív fürdőruhák és egyéb öltözékek tervezőjeként ismert, a The Black Tape Project nevű divatcégének korábbi darabjaihoz is gyakran használt ragasztószalagot. Az ötlet, mint honlapján írja, egy modelltől származott, aki egy fotózáson vetette fel neki a szigszalag használatát. Alvareznek annyira megtetszett a végeredmény, hogy elkezdte továbbgondolni az ötletet, és a vele dolgozó modelleken tökéletesítette a terveket, és már az első próbálkozásoknál feltűnt neki, hogy a ragasztószalag mennyire jól tudja szolgálni a test alakját.

Az Ultrán feltűnt modellek vegyes reakciókat váltottak ki, egyesek utálták az összeragasztott lányokat, ám mivel előfordult nem egy szívecske-szemű emojis kommentelő, aki szerint muszáj ilyenben mennie a Coachellára, nem lepődnénk meg, ha a nyárra tényleg betörne a fesztiválokra a trend. Mondjuk hogy hogyan lehet egy ilyenben pisilni, azt egyelőre nem igazán tudjuk elképzelni, nem beszélve arról a pótolhatatlan élményről, amikor le kell szedni a ragacsot, mondjuk, a mellbimbóról.

Kiemelt kép: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Cengiz elmeséli Arzunak Nilgünnel közös titkát, később együtt találják meg az erdőben a halálra rémült lányt
2020-08-07 13:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hátrányból kellene megfordítania a párharcot az olasz bajnoknak
2020-08-07 13:02:31 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Adás előtt: Kálloy Molnár Péter már nem csak humorával,de leleményességével is tarol: Vajon ér
2020-08-07 12:47:44 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez