Beismerő vallomást tett a párja szeretőjét baltával megrendszabályozó férfi

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Beismerő vallomást tett a párja szeretőjét baltával megrendszabályozó férfi

A bíróság összetételében bekövetkezett változás miatt a tárgyalás korábbi anyagának ismertetésével folytatódott az Egri Törvényszéken annak a férfinak a pere, akik féltékenységből félholtra vert az apjával egy férfit Apcon.

A 31 éves fiatalember hosszabb ideig börtönben ült egy korábbi bűncselekménye miatt. Mindeközben az élettársa összejött az egyik barátjával. Kapcsolatuk azonban már a férfi szabadulása előtt véget is ért.

A fiatalember szabadulását követően megtudta, hogy megcsalta az asszony amíg börtönben ült. 2016. június végén a 31 éves férfi az élettársával álldogált rokonai háza előtt, amikor autójával felbukkant a korábbi titkos szerető. Kétszer is elhajtott mellettük, majd a leengedett ablakon át azt kiabálta a nőnek, hogy ?szeretlek?.

A megcsalt férfi nem sokkal később Hatvanba indult kocsival, de az egyik utcában szembe találkozott a párja volt szeretőjével. A két jármű előbb egymással szemben megállt, majd a börtönből szabadult férfi szándékosan nekivezette a kocsiját a szerető autójának. A begőzölt férfi folyamatos gázadással tolta maga előtt a szerető járművét, aki kétségbeesetten fékezett.

Végül az egyik kereszteződésnél sikerült kifordulnia,  ettől a férfi kocsijával az árokba esett. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt, a járművében azonban 185 ezer forintos kár keletkezett. Ekkor a nő volt szeretője egy papucsban futva próbált elmenekülni, de elcsúszott, és ő is becsúszott az árokba.

Ekkor érkezett meg a 31 éves férfi apja, aki fiával együtt üldözőbe vette a férfit, majd amikor utolérték, egy kisbaltával ütni-verni kezdték. A két elkövető a balta élét és tompa részét is használta, miközben kölcsönösen a volt szerető megölésére buzdították egymást.

A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Nyílt koponyatörést, valamint számos egyéb sérülést szenvedett. Több hónap volt mire teljesen felépült.

A főügyészség társtettesként elkövetett emberölés kísérletével, közúti veszélyeztetés bűntettével és rongálás vétsége miatt emelt vádat a fiatalabb elkövetővel szemben. Édesapjának társtettesként elkövetett emberölés kísérlete miatt kell felelnie.

A bíróság az elkövetők, és a tanúk meghallgatásával folytatta az ügyet. A 31 éves fiatalember beismerő vallomást tett, és elismerte a terhére rótt bűncselekményeket. Édesapja viszont tagadta a bűnösségét. A bíróság nem tudott ítéletet hozni az ügyben. A bíró további tanúk kihallgatása és szakértő meghallgatása érdekében elnapolta a tárgyalást. Az apci szerelmi háromszögben várhatóan júniusban lesz a következő tárgyalás.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az évezredek óta lakott kasztíliai Segovia neve a legtöbb, Spanyolországba utazó számára talán semmit sem mond, pedig a Madridtól mindössze alig száz kilométerre fekvő kisváros igazi csoda: középkori városmagja, a lovagkort tökéletesen jelképező kastély, az Alcazar, a gótikus katedrális és a Világörökség részét képező, közel kétezer éves római vízvezeték mind-mind megérdemlik, hogy minél többen ismerjék őket
2019-07-22 10:37:56 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a magyar férfi kardválogatott 45-44-re kikapott a budapesti világbajnoki döntőben Dél-Korea ellen
2019-07-22 10:34:38 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tudja, mit tartok a kezemben? Abszolút hatalmat ? mondja a szigorú tekintetű Helen Mirren a Nagy Katalinról szóló HBO-film előzetesében, és ha valakinek, hát neki elhisszük, hogy bármikor nyakunkat veszi, ha szemet vetünk a trónjára
2019-07-22 10:34:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
456 alkalommal került sor valamilyen ingatlannal kapcsolatos végrehajtási cselekményre júniusban, ezzel összességében csaknem 1500-ra ugrott ez a szám az év első felében
2019-07-22 10:22:34 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Balázs Attila nem számított rá, hogy Umagban a selejtezőből indulva a döntőig jut a salakpályás férfi tenisztornán, de miután jó formában játszott az elmúlt hetekben, meglátása szerint benne volt a levegőben a bravúr
2019-07-22 10:12:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Komáromi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt emelt vádat egy ácsi férfival szemben, mert robbantással és megöléssel fenyegette meg a szomszédait
2019-07-22 10:09:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez