Egyedi stílusban zenél a Marthy Dharma zenekar

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egyedi stílusban zenél a Marthy Dharma zenekar

A Marthy Dharma formáció 2016-ban alakult sokoldalú, sokat próbált zenészekből. A művészek múltja felöleli a jazz-t, punkot, funky-t, világzenét, alternatív zenét, metált, népzenét. Alapítója Marthy Barna, Fonogram-díjas énekes-dalszerző (Fonogram-díj a Firkin tagjaként 2016-ban) és Bese Csaba, basszusgitáros, aki számos zenekarban bizonyított már (többek közt a ColorStarban és a Besh o droM-ban). A doboknál a kiváló dob- és ütős oktató, Bordás Zoltán, az elektromos gitárnál pedig Kovács Péter (The Tarantino Connection, CACD) hallható.

A zenekar maga által kreált műfaja a közszolgálati zen punk, zen and roll, amely voltaképp egy emészthetően spirituális pop indie. A meghatározás azt a sokoldalúságot, frissességet, ugyanakkor dinamizmust hivatott visszaadni, amit az együttes zenei és szövegi világa képvisel. Hallgatható, széles körben befogadható számokat játszanak, ahol az egyszerűség nem megy a minőség rovására, a szövegeket a meditatív játékosság jellemzi életről, halálról, szerelemről és munkaerőpiacról angolul és magyarul egyaránt. Hosszú távú céljaik közé tartozik mind a magyar, mind a nemzetközi piacon való megfellebbezhetetlen jelenlét.

A formáció 2018-ban több klubkoncert mellett a debreceni Campus fesztiválon is sikeresen szerepelt, a Büki Gyógy-Bornapok tekintélyes színpadán is el tudta kápráztatni a közönséget. Ebben az évben jelent meg továbbá a Timespace Rendezvous címet viselő angol nyelvű album is, valamint több single-t is kiadtak a bécsi Red P Music kiadó gondozásában (Állásinterjú, Üres-tele vízió, Anything) több mint 200 ország online piacán.

Az érdeklődők legközelebb a Yes Pubban találkozhatnak az együttessel április 19-én!

További információ:

https://www.facebook.com/marthyDharmageddon/
https://www.facebook.com/events/308358039851278/

The post Egyedi stílusban zenél a Marthy Dharma zenekar appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Tompos Kátya dalos játékra hívta kollégáit, többek közt Udvaros Dorottyát, Vecsei H
2019-08-24 11:58:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Látnok, újító és alkotó, aki szembeszállt a kategorizálással, és megtestesített mindent, ami menő
2019-08-23 18:57:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Chris Romero és az Az producere, Roy Lee az 1999-es Tom Gordon, segíts! című regényt viszi vászonra
2019-08-23 15:52:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez