Egy éve ilyenkor: napokra voltunk a világvégétől, és nyert a Fidesz

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy éve ilyenkor: napokra voltunk a világvégétől, és nyert a Fidesz

Az országgyűlési választások utáni napokban a Fidesz-győzelemmel kapcsolatos cikkek voltak, amik a legjobban érdekelték az 24.hu olvasóit. Leginkább az, hogy egy egész hétre eltűntek a választási jegyzőkönyvek az NVB-nél, és valamint az, hogyan lehetett, hogy fél hétkor 68,13, hétkor 67,08 százalék volt a részvételi arány. És az, hogy többen szavaztak a Fidesz ellen, mint rá, mégis kétharmaddal nyert a Fidesz.

A választási hírek közé azért még belefért egy klasszikus összeesküvés-elmélet is, a világvége. Amit elvileg 2018. április 23-án kellett volna megtapasztalnia a világnak, köszönhetően a Nap, a Hold és a Jupiter együttállásának, és a Niburi bolygónak.

Csak szólunk, április 23-án vége lesz a világnakMost már ne vegyünk tartós tejet. Csősz Boglárka: A nők helyzete szerencsés az iszlám vallásban

A luxusfeleségként visszatért színésznő Katz Dávidnak mesélt arról,  hogy bár a kigyúrt, vicces pasik a zsánerei, mégis férjével, Burakkal a legboldogabb.

Csősz Boglárka: A nők helyzete szerencsés az iszlám vallásbanÁsni tanítja a kertészt, a konyhát leválasztotta a lakásukról, hogy ne kelljen bemennie és bár a kigyúrt, vicces pasik a zsánerei, mégis férjével, Burakkal a legboldogabb. Interjú Csősz Boglárkával. Iszonyatos fájdalmak közt halt meg egy nő, miután élve balzsamozták be a kórházban

A 27 éves Jekatyerina Fegyajeván egy rutinműtétet hajtottak végre szülővárosa, Uljanovszk egyik kórházában, amikor az orvosok végzetes hibát vétettek. Két napon keresztül szenvedett a rendkívüli fájdalmaktól, mielőtt kómába esett, és meghalt.

Iszonyatos fájdalmak közt halt meg egy nő, miután élve balzsamozták be a kórházbanA sóoldat helyett tévedésből formaldehidet tartalmazó infúziót adtak neki egy orosz kórházban. Amikor észrevették a hibát, már késő volt. Dwayne Johnson magyarul üzent egy miskolci gimnáziumnak

A miskolci Herman Ottó Gimnáziumban diákigazgató választást tartottak, a 11/3-as osztály pedig igazán nagy dobással zárta a kampányt. Sikerült ugyanis megszervezniük, hogy Dwayne Johnson videóüzenetet küldjön az iskolának. A Szikla hollywoodi birtokán vette fel az üzenetet.

Dwayne Johnson magyarul üzent egy miskolci gimnáziumnakA sztár videóüzenetet küldött a Herman Otto Gimnáziumnak. Csúnya vége lehet, ha az ember nem szexel eleget!

A szex, ahogy több kutatás is bebizonyította már, nem csak örömforrásnak jó, de az egészségre is számos pozitív hatása van. A HackSpirit szedett össze nyolc dolgot, amikkel a szervezet arra reagál, ha az ember hosszú időn át szexmentes életet él.

Csúnya vége lehet, ha az ember nem szexel eleget!A pornóra maszturbálás sajnos nem jó helyettesítő, valódi szexre van szüksége a szervezetnek.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Kerekesszékkel, játékrollerrel továbbra is be lehet majd hajtani, illetve babakocsit is be lehet tolni
2019-11-20 17:27:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A szaghatáson túl egyéb káros hatás nem jelentkezik a Mátrai Erőmű környékén a katasztrófavédelem szerint
2019-11-20 17:08:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A világon percenként hal meg valaki taposóakna vagy más házi készítésű, rejtett robbanószerkezet miatt
2019-11-20 17:01:19 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nem kell lapot tenni a Horthy-kultuszra. A cél a béke, nem a háborús győzelem.
2019-11-20 16:38:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Kedden első fokon helyreigazítási pert nyert László Imre DK-s politikus, Újbuda polgármestere a TV2-vel szemben
2019-11-20 16:37:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nem jelent veszélyt a környező települések lakóira a Mátrai Erőmű Zrt
2019-11-20 16:35:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez