Nagy öröm érte a kisfiút, aki leborotválta a testvérei haját

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Mint arról néhány napja beszámoltunk, egy Teddy nevű texasi kisfiú talált otthon egy hajnyírógépet, és anélkül, hogy bárkivel egyeztetett volna, kipróbálja saját magán, a húgán és az öccsén is:

Frizurakatasztrófát okozott a kisfiú, aki talált egy hajnyírótMindegyik testvérén kipróbálta. Videón látható az eredmény ? az anyuka nem volt felhőtlenül boldog.

A tragikus végeredményt bemutató videó óriási internetes siker lett, és ilyenkor az szokott történni Amerikában, hogy a főszereplőket meghívják valamelyik ismert showműsorba. Most is így lett: a Plucknette családdal élő videóinterjú készült Jimmy Kimmel műsorában.

A showman elmeséltette a főhősökkel, hogyan eshetett meg, hogy a kisfiú felügyelet nélkül végignyírta a testvéreit. Az anya elmondta, hogy aznap estés volt, és épp indulni készült, csak még zuhanyozott, a papa pedig még nem tért haza a munkahelyéről. Ekkor találta meg Teddy azt a készüléket, amivel az anyja korábban megnyírta a kutyájukat.

Az interjúban a fiú megígérte, hogy soha többé nem vágja le senkinek a haját; az anyja pedig elmesélte, hogy Teddy egyszer már csinált jó nagy kalamajkát: egy eldugott autóútszakasz mellett állt a teherautójuk, amikor a kissrác bezárta magát belülről, végül tűzoltók szabadították ki a kis kópét.

A család a beszélgetés végén kinyitotta a csomagot, amely a Kimmel-showtól érkezett: gazdagabbak lettek egy-egy Mickey-egeres fejfedővel (a kopaszoknak ez most jól fog jönni), és kaptak egy családi belépőt Disneylandbe. A showman ? bizonyára rengeteg szülő nagy örömére ? el is mondta a történet tanulságát:

ha lenyírod a tesóid haját, el kell menned Disneylandbe.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Szélsőjobboldali csoportok emlékeztek meg a Városmajorban, antifasiszta ellentüntetők pedig megpróbálták megzavarni őket
2020-02-28 15:35:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A gyermekneveléshez szükséges mindennapi cikkek áfájának öt százalékra csökkentését, majd eltörlését szorgalmazta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Z
2020-02-28 15:32:52 | Hozzászólások: 0 | hirextra
A londoni Fellebbviteli Bíróság döntése, miszerint törvénytelen volt a Heathrow repülőtér bővítését támogató kormánypolitika, mérföldkőnek számít több jövőbeli politikai ígéret megvalósítása szempontjából is
2020-02-28 15:30:42 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Magyarországon jelenleg 18 fő van karanténban, de egyelőre itthon nem regisztráltak fertőzöttet
2020-02-28 15:23:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Péntektől már lehet jelentkezni a Külföldi Nyelvtanulási Programra ? közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma
2020-02-28 15:19:12 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez