Azonnal tönkre megy a Samsung méregdrága hajlítható kijelzős telefonja

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Azonnal tönkre megy a Samsung méregdrága hajlítható kijelzős telefonja

A Samsung február végén, a Galaxy S10 termékcsalád bemutatója után rántotta le a leplet az első hajlítható kijelzős telefonjáról, a Galaxy Foldról, amit megdöbbentően magas, 1980 dolláros áron kínálnak – ez nagyjából 560 000 forintot jelent átszámolva, méghozzá mindenféle adók nélkül.

Agyzsibbasztó áron jön a Samsung összehajtható képernyős mobiljaTöbb mint félmillió forintba kerül a Samsung szerint forradalmat indító összehajtható Galaxy Fold.

A méregdrága telefon a világ több pontján május elején kerül a boltok polcaira (magyarországi forgalmazásról nincs információnk), és a gyártó a napokban ki is küldött néhány tesztpéldányt a legnagyobb médiumoknak, akik közül három is arról számolt be, hogy a hajlítható kijelzős mobil lényegében azonnal megadta magát, és mindenhol a kijelzővel akadt probléma.

A népszerű techportál, a The Verge újságírója külön cikkben számolt be arról, hogy pár óra használat után egy apró dudor jelent meg a tesztkészülék képernyőjén, majd nem sokkal később egész egyszerűen eltört a panel – mindez kevesebb, mint egyetlen nap leforgása alatt. Dieter Bohn saját bevallása szerint semmilyen extrém helyzetnek nem tette ki a telefont: kinyitotta, használta, becsukta és zsebre tette, de már ez is elég volt ahhoz, hogy a Galaxy Fold villámgyorsan megadja magát.

Nagyjából pontosan ugyanez történt a CNBC és a Bloomberg háza táján is: mindkét szerkesztőségben két nap alatt megadta magát a forradalminak beharangozott képernyő, ami a megjelenés előtt nem vet túl jó fényt a Samsung csodatelefonjára. Azt persze érdemes tudni, hogy a Bloombergnél a telefonról eltávolítottak egy fóliát a képernyőről, amit elméletileg nem kellett volna leszedni, viszont erre vonatkozóan a készülékhez semmilyen útmutatás nem érkezett.

A CNBC videójában kitérnek arra is, hogy a Samsung egyelőre nem reagált a problémával kapcsolatos kérdéseikre, a The Verge ugyanakkor máris kapott egy cserekészüléket az elromlott modell helyett.

The screen on my Galaxy Fold review unit is completely broken and unusable just two days in. Hard to know if this is widespread or not. pic.twitter.com/G0OHj3DQHw

? Mark Gurman (@markgurman) April 17, 2019

Más tesztelők egyelőre nem számoltak be hasonló problémákról, ugyanakkor az mindenképpen aggodalomra ad okot a Samsung számára, hogy hiába adtak ki egy videót, ami a Galaxy Fold strapabírását hivatott bizonyítani, a párhuzamosan szinte azonnal elromló három hajlítható kijelzős mobil arra enged következtetni, hogy valami mégsincs rendben a forradalminak kikiáltott technológiával.

Birkás Péter korábbi cikkei Azonnal tönkre megy a Samsung méregdrága hajlítható kijelzős telefonjaTényleg brutálisan erős gép lesz a PlayStation 5A Microsoftnál már gépagy segíti az eredményesebb munkát
folytatás

Legkedveltebb hírek
Tények röviden ...
2019-05-20 21:11:47 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tények röviden ...
2019-05-20 21:11:13 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tények röviden ...
2019-05-20 21:10:46 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
időjárás-jelentés, 2019. május 20., ...
2019-05-20 21:05:40 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Itt a Valentin-nap, a Five-0 csapata egy gyilkossági kísérlet és egy gyilkosásság ügyében nyomoz
2019-05-20 21:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Igazi madárritkaságok sétálnak Tótkomlós egyik házának kertjében: hófehér pávákat tart egy család
2019-05-20 20:58:53 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez