24 éves férfi vitte el a 215 milliárd forint értékű lottónyereményt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
24 éves férfi vitte el a 215 milliárd forint értékű lottónyereményt

A 24 éves Manuel Franco nyerte az Amerikai Egyesült Államok történetének harmadik legnagyobb lottónyereményét, 768.4 millió dollárt, átszámítva körülbelül 215 milliárd forintot a Powerball Jackpoton, jelentették be egy keddi sajtótájékoztatón.

A Daily Mail beszámolója szerint a wisconsini származású fiatalember egy autópályán vette a győztes szelvényt márciusban.

Mint fogalmazott,

olyan ez, mint egy álom. Úgy érzem, bármelyik pillanatban újra az ágyamban fekszek majd és nagyon lehangoló lesz. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy olyan átlagos srác, mint én, megnyerheti a Powerballt.

Franco és a barátnője egyaránt tíz-tíz szelvényt vásárolt, hogy szerencsét próbáljanak, de a sorsolás napján meg se nézte, hogy nyertek-e. Ezt csak azután tette meg, hogy hallotta, a lottónyertes Wisconsinban játszott.

A barátnője egyetlen szelvénnyel sem nyert, de a 24 éves férfi már a harmadik mezővel négy dollárral gazdagodott, aminek nagyon örült. Aztán amikor megnézte az utolsó szelvényt, nem hitt a szemének: mind a hat tippje egyezett a kihúzott számokkal.

A szívem lüktetett, a vérem felhevült. Öt-tíz percig sikítoztam

– emlékezett vissza.

Franco nem árulta el, hogy mivel foglalkozik, de már másnap nem tudott koncentrálni a munkahelyén. A következő nap pedig fel is mondott.

Az elképesztő összegű lottónyeremény ellenére a férfi szeretne normális életet élni, amennyire lehet.

A 24 éves amerikai egyben kéri ki a teljes nyereményt, így adózás után 477 millió dollár, átszámítva megközelítőleg 134 milliárd forint lesz a számláján.

Francónak azért kellett jelentkeznie, mert Wisconsin államban a lottónyerteseknek fel kell fedniük a kilétüket. 180 napja volt, hogy jelentkezzen.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Véget ért Jordana Brewster színésznő és Andrew Form filmproducer 13 éven át tartó házassága, erről a The Blast számolt be
2020-07-08 15:12:49 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A doktor döbbenten veszi észre, hogy Louisa bútorokat tologat, attól pedig egyenesen felháborodik, hogy a lány jelentkezik saját régi tanári állására
2020-07-08 15:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tusnádfürdő polgármesteri hivatala és önkormányzata nyílt levelet intézett Klaus Iohannis román elnökhöz, Ludovic Orban miniszterelnökhöz és a bukaresti parlament két házához, amelyben azt kérik, oldják meg a medvék okozta problémát, ugyanis egyre több vadállat bejár a város területére, veszélyeztetve a lakosságot és a turistákat ? számolt be az MTI
2020-07-08 14:54:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nemzeti érdek a tudomány és a politika együttműködése, ezért a két terület között kétirányú kommunikációra van szükség – mondta el a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) szerdai online sajtótájékoztatóján a köztestület frissen megválasztott elnöke
2020-07-08 14:54:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Megállapodásra jutott az IATA (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség) az ECTAA-val (Európai Utazási Irodák Szövetsége), így a több mint 8 éve csődbe ment Malév ügyében megkezdődhet az utasok kártérítése – tudta meg a napi
2020-07-08 14:48:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Még hatékonyabbá tenné a Térképben való tervezést a Google, szúrta ki a Droid-Life
2020-07-08 14:47:43 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez