Még a hajtogatható mobil tesztpéldányait is visszakéri a Samsung

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Még a hajtogatható mobil tesztpéldányait is visszakéri a Samsung

A Samsung Electronics visszahívja még a tesztelők számára kiküldött Galaxy Fold példányokat is, miután kiderült, hogy több mobil kijelzője is rendkívül kevés használattal (akár már egy nap után) megtört. Ezt azután jelentették be, hogy közölték: a mobil megjelenési dátumát eltolják, bár azt még nem tudni, hogy pontosan mikorra. Ugyan ez még semmiség a kigyulladó akkumulátoros Galaxy Note 7-ek visszahívásához képest, de meglehetősen ciki, hiszen a dél-koreaiak célja az, hogy elsőként dobjanak ki ilyen készüléket.

A készülék megjelenésének elhalasztásáról a hosszú hétvége során kezdtek el szállingózni a hírek, miután kiderült, hogy a Samsung visszavonta a kínai megjelenés dátumát, majd miután több komolyabb lap, köztük a Wall Street Journal is lehozta az információt, a vállalat hivatalos közleményt adott ki.

Ebben arról írnak, hogy vásárlóiknak a lehető legjobb felhasználói élményt szeretnék nyújtani, és az első visszajelzések után úgy döntöttek, hogy elhalasztják a kategóriateremtő készülék megjelenését, hogy a Galaxy Fold megfelelhessen a gyártó irányába támasztott magas követelményeknek.

Egyelőre mégsem kerül boltokba a Samsung méregdrága és azonnal elromló hajlítható kijelzős mobiljaA dél-koreai gyártó meg nem nevezett időpontra elhalasztotta a készülék megjelenését.

A Samsung még február végén mutatta be a Galaxy Fold névre keresztelt, hajtogatható kijelzős okostelefonját, ami május elején került volna a boltokba. A méregdrága, 2000 dolláros áron kínált készülék tesztpéldányait a gyártó a múlt hét folyamán küldte ki a legnagyobb médiumoknak, akik közül pár nap után három is arról számolt be, hogy a mobil lényegében azonnal megadta magát, és mindenhol a kijelzővel akadt probléma.

Jelen pillanatban semmilyen hivatalos információ nincs azt illetően, hogy a Samsung Galaxy Fold mikor kerülhet a boltokba, a cég tegnap kiadott nyilatkozatában csak annyit jelzett, hogy a következő hetek során fogják bejelenteni, hogy mikorra tolták el a hajlítható kijelzős mobil megjelenésének dátumát.

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Még a hajtogatható mobil tesztpéldányait is visszakéri a SamsungAz osztrákok korlátoznák a névtelen kommentelgetéstA Notre-Dame a terrort is legyűrte
folytatás

Legkedveltebb hírek
129 éve, 1890. november 22-én született Lille-ben a modernkori francia történelem egyik legnagy
2019-11-22 17:57:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A Marvel-képregények 1939-es első számának egy szinte új állapotú, ritka példánya 1,26 millió dollárért kelt el egy dallasi árverésen, ennél többet még sosem adtak Marvel-füzetért
2019-11-22 16:56:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Bár az iOS 14 még a jövő zenéje ? van bőven dolga az Apple-nek az iOS 13-mal is ?, azért már vannak, akik elképzelték, milyen lehetne az új mobil operációs rendszer
2019-11-22 16:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Értékes Picasso-képet lehet nyerni sorsjegyekkel Franciaországban
2019-11-22 16:01:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Az év egyik legjobban várt kiskereskedelmi eseménye, a Black Friday november 22-én 7 óra után 9 perccel elindult az eMAG
2019-11-22 15:35:26 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
141 éve, 1878. november 22-én halt meg Rózsa Sándor, a legendás alföldi betyárvezér. Nevét Magy
2019-11-22 15:05:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez