Éleslátásukról híresek, pedig egykor szemüveget hordtak

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Ahelyett, hogy Brad Pitt igéző szempárjára hivatkoznánk, mi inkább magyar nőket kérdeztünk meg arról, milyen az élet a lézeres szemműtét után. Ők négyen ugyanúgy, mint az amerikai színész, a legmodernebb orvosi technológiával, pár másodperc alatt szabadultak meg rövidlátásuktól.

Herrer Sára énekesnő tavaly januárban döntött a lézeres műtét mellett, és a mai napig élete egyik legjobb döntésének tartja. ?Már másfél év telt el, de még mindig álomszerű, hogy nem kell a szemüvegem után kutatnom, ha reggel kinyitom a szemem. Ráadásul sokkal jobban és tisztábban látok, mint szemüvegben láttam. Ez az önbizalmamra is pozitív hatással volt? ? meséli a művésznő, aki szólóban és a Mary Popkidsszel is új lemezt rögzít mostanában.

Herrer Sára

Csemer ?Boggie? Boglárkának is nagy könnyebbség, hogy szemüveg nélkül él, és a fellépések alkalmával sem kell kontaktlencsét viselnie. ?A hosszú évek során egyfajta maszkká vált a szemüveg. Amióta nem hordom, mindenki dicsér, hogy a hétköznapokban is olyan felszabadult és ragyogó vagyok, mint a színpadon? ? mondja büszkén az énekesnő, aki már a műtétje másnapján gőzerővel dolgozott, készült a tavaszi klub-turnéjára és júniusi koncertjére a Müpában.

Csemer ?Boggie? Boglárka és Dr Perényi Kristóf

Kelemen Zsófia, szülés utáni regeneráció specialistát a sportban zavarta a rossz szeme, szemüveg nélkül szinte alig ismerte fel a vendégeit. ?Olyan profi hozzáállású és segítőkész volt velem mindenki már az alkalmassági vizsgálat során, és aztán a műtét alatt is, amikor egy nővér végig fogta a kezem, hogy nem is értettem, miért nem műtettem meg a szemem már korábban? ? emlékszik vissza Zsófia, akinek aktív sportolóként és anyaként duplán fontos volt a rövid regenerációs időszak.

Kelemen Zsófia

Lipcsei Betta 20 évig hordott szemüveget, majd 5 másodperc alatt megszabadult tőle. A műsorvezetőt az esti adások alkalmával már nagyon zavarta a kontaktlencsétől kiszáradt és fáradt szeme. ?Pár nappal a műtét után már újra a stúdióban álltam, és el tudtam olvasni a feliratot a legtávolabbi kamerákra szerelt súgógépeken is. Fantasztikus érzés volt, főleg úgy, hogy semmilyen fájdalmat nem éreztem a lézeres beavatkozás során.?

A Saint James Szemészeti Központ szemész-, refraktív sebészorvosa, dr. Perényi Kristóf szerint ?általánosan jellemző, hogy már az előzetes vizsgálat alkalmával érezhetően csökken a páciensek aggodalma, amely a beavatkozásig teljesen eltűnik. A műtétre már úgy érkeznek, mintha fodrászhoz mennének.? És valóban, ahogy a megszólaló hölgyek elmondták, fölöslegesen tartottak a beavatkozástól. Más-más élethelyzettel és dioptriával rendelkeztek, de ma már két dologban teljesen megegyeznek: 100 százalékos a látásuk, és ha újra döntést kéne hozniuk a szemük lézeres korrekciójáról, biztosan nem várnának vele eddig.

The post Éleslátásukról híresek, pedig egykor szemüveget hordtak appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Raised By Wolves egyelőre kihagyhatatlan őszi programnak tűnik
2020-08-07 15:10:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Ismét megújul a Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje által megálmodott OMV VIVA Gourmet Selection kínálat
2020-08-07 12:16:37 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Keanu Reevs az ötödik részt is bevállalta, sőt, egyszerre forgatják a két filmet
2020-08-07 12:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola csapata a Zsiráffal együttműködésben családi napot tartott, a Jupiter food truck újranyitását ünnepelve
2020-08-06 13:50:47 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez