Hétvégi programajánló

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hétvégi programajánló
Mozi

Már a mozikban a Bosszúállók utolsó része. Ezzel a filmmel nemcsak a Marvel Infinity Saga című fejezete zárul le, de új referenciapont is lehet a szuperhősfilm zsánerben, melyet nehéz lesz megugrani. Nem csak a rivális stúdióknak, de magának a Marvelnek is.

A Végjáték tökéletes lezárása mindennek, amit szuperhősfilmnek hívtunkEzt a szintet nemcsak a rivális stúdióknak lesz nehéz megugrani, de magának a Marvelnek is. Bosszúállók: Végjáték kritika. Kiállítás

Vannak olyan emberek, akik mobilokat gyűjtenek, az ő gyűjteményükből nyílt kiállítás Szegeden. A tárlaton bemutatott legrégebbi készülék egy 1977-ben készült Motorola személyhívó, de számos más különlegesség is látható a vitrinekben. Bemutatnak egy olyan, táskányi méretű, analóg Motorola MCR 4800XL típusú ? még NMT rendszerű ? készüléket, amilyennel az első magyarországi mobilhívást indította Bod Péter Ákos, akkori ipari és kereskedelmi miniszter 1990. október 15-én.

Trikolór Motorolát is láthatunk a különleges mobilos kiállításonTöbb mint 400 különleges mobiltelefont lehet megnézni egy helyen Szegeden.

Az időszaki kiállítás szeptember elejéig látogatható az NJSZT ITK nyitvatartási idejében. További információ: ajovomultja.hu

Vidéki program

Sárkányölő lovagok éjszakája: csetepatéval, sárkánytűzzel és csillaglessel ünnepelik Szent György legendás alakját április 27-én a Diósgyőri várban. További információk a sárkányos programokról és jegyárakról itt.

Ezt pedig írd be a naptáradba

Egy nap a nőkért ? az ország legszebb futóversenye: Mi lehet a feltöltődésre, kikapcsolódásra, inspirálódásra vágyók legegyszerűbb, egészséges és sportos megoldása? Természetesen a futás. A Budapest Sportirodánál (BSI) már 24. éve hagyomány, hogy májusban a női futásé a főszerep. Az ALDI Női Futógála idén is a Népligetbe várja a szebbik nem sportos képviselőit, gyerekektől, felnőtteken át egészen az idősebb korosztályig.

Nem a fogyás miatt futnak ezek a nők, nekik ez sokkal többet jelentFutni menő. Egészséges, frissít, kondiban tart és meditációnak sem utolsó. Nem kell hozzá semmi, csak egy pár kényelmes futócipő, meg egy szabadidőruha. Minden más, például a pulzust, távot, sebességet mérő kütyü már csak extra.

Május 19-én 24. ALDI Női Futógála. A nevezés és információk: www.futanet.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd meg az Edzőtárs legújabb részét!
2020-02-22 13:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újr
2020-02-22 13:07:51 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A férfi fel tudott állni a baleset után, de elvitték a mentők kivizsgálni
2020-02-22 13:02:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
 A kis óriástörp / Törpgolf
2020-02-22 13:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Megnéztük a hírhedt gödröket, de csak markoló nyomait találtuk
2020-02-22 12:53:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez