Hétvégi programajánló

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hétvégi programajánló
Mozi

Már a mozikban a Bosszúállók utolsó része. Ezzel a filmmel nemcsak a Marvel Infinity Saga című fejezete zárul le, de új referenciapont is lehet a szuperhősfilm zsánerben, melyet nehéz lesz megugrani. Nem csak a rivális stúdióknak, de magának a Marvelnek is.

A Végjáték tökéletes lezárása mindennek, amit szuperhősfilmnek hívtunkEzt a szintet nemcsak a rivális stúdióknak lesz nehéz megugrani, de magának a Marvelnek is. Bosszúállók: Végjáték kritika. Kiállítás

Vannak olyan emberek, akik mobilokat gyűjtenek, az ő gyűjteményükből nyílt kiállítás Szegeden. A tárlaton bemutatott legrégebbi készülék egy 1977-ben készült Motorola személyhívó, de számos más különlegesség is látható a vitrinekben. Bemutatnak egy olyan, táskányi méretű, analóg Motorola MCR 4800XL típusú ? még NMT rendszerű ? készüléket, amilyennel az első magyarországi mobilhívást indította Bod Péter Ákos, akkori ipari és kereskedelmi miniszter 1990. október 15-én.

Trikolór Motorolát is láthatunk a különleges mobilos kiállításonTöbb mint 400 különleges mobiltelefont lehet megnézni egy helyen Szegeden.

Az időszaki kiállítás szeptember elejéig látogatható az NJSZT ITK nyitvatartási idejében. További információ: ajovomultja.hu

Vidéki program

Sárkányölő lovagok éjszakája: csetepatéval, sárkánytűzzel és csillaglessel ünnepelik Szent György legendás alakját április 27-én a Diósgyőri várban. További információk a sárkányos programokról és jegyárakról itt.

Ezt pedig írd be a naptáradba

Egy nap a nőkért ? az ország legszebb futóversenye: Mi lehet a feltöltődésre, kikapcsolódásra, inspirálódásra vágyók legegyszerűbb, egészséges és sportos megoldása? Természetesen a futás. A Budapest Sportirodánál (BSI) már 24. éve hagyomány, hogy májusban a női futásé a főszerep. Az ALDI Női Futógála idén is a Népligetbe várja a szebbik nem sportos képviselőit, gyerekektől, felnőtteken át egészen az idősebb korosztályig.

Nem a fogyás miatt futnak ezek a nők, nekik ez sokkal többet jelentFutni menő. Egészséges, frissít, kondiban tart és meditációnak sem utolsó. Nem kell hozzá semmi, csak egy pár kényelmes futócipő, meg egy szabadidőruha. Minden más, például a pulzust, távot, sebességet mérő kütyü már csak extra.

Május 19-én 24. ALDI Női Futógála. A nevezés és információk: www.futanet.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd újra a Ninja Warrior 2018 legutóbbi adását!
2019-06-25 23:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Marosvölgyi Noémi az Epizódfináléban az egyetlen ninja-lány volt, aki feljutott a Pokoli Toronyba
2019-06-25 23:43:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Pajor Dávid pilótaként jól működik a levegőben, ám a Kifogás végén mégis vízbe zuhant
2019-06-25 23:42:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tom Holland Stephen Colbert vendége volt reklámozni az új Pókember-filmet, ahol szóba került a kapcsolata Jake Gyllenhaallal is, akivel elég jól összebarátkozott a film sajtókörú
2019-06-25 22:20:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
José Julián végre újra visszanyerte a látását, aminek mindenki nagyon örül
2019-06-25 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Változatlanul bujkálnak a rendőrök elől Oregon republikánus szenátorai, akik a klímaváltozást érintő egyik szavazás megakadályozása céljából távoztak a múlt héten a helyi szenátusból, és Kate Brown demokrata párti kormányzó hiába szólította fel őket, hogy jelenjenek meg a munkahelyükön
2019-06-25 21:41:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez