Fesztivál itt, fesztivál ott, de az igazán kihagyhatatlan Csákváron lesz

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Fesztivál itt, fesztivál ott, de az igazán kihagyhatatlan Csákváron lesz

Akik igazán jó programokra, finom ízekre, sportra és kultúrára vágynak egyszerre, azok nem telhetetlenek, hanem igazi ?ínyencek?. Nekik mindenképp ott kell lenni 2019. 05. 11-én a Vértes Szíve Natúrfeszt Csákvár rendezvényen.

Az emberek igenis szeretnek szórakozni, kikapcsolódni, otthonról kimozdulni. Még jobban szeretik, ha olyan programot találnak, ahol az egész család együtt töltheti a szabadidejét úgy, hogy közben mindenki megtalálja a számára legvonzóbb programot. Ezt az igényt ismerték fel a fesztiválszervezők. Nem véletlen, hogy egyre több, magának országos hírnevet szerző rendezvény nőtte ki magát az utóbbi néhány évben. Valószínű, hogy az idén debütáló Vértes Szíve Natúrfeszt Csákvár is beáll a sorba, s néhány év múlva már a nagy hagyományokkal bíró fesztiválok közt emlegetik majd. Erre minden esélye megvan, hiszen a 2019. május 11-én megrendezésre kerülő Naturfeszt olyan vonzó programokat kínál, ami előre láthatóan nagyot fog szólni, így aki lemarad, utólag nagyon fogja bánni.

Mitől lesz olyan nagy durranás?

Először is, már maga a helyszín is varázslatos. A Vértes hegység szélén elhelyezkedő kisváros, Csákvár bővelkedik természeti kincsekben és kulturális emlékekben. Ugyanakkor az ország minden pontjáról jól megközelíthető település.

Másodszor, a programkínálat minden igényt kielégít. A rendezvény elsősorban a családoknak, a kerékpáros, bakancsos és lovas túrázóknak kínál programokat.

Lesznek gyermekprogramok, kézműves foglalkozások, környezettudatos élményprogramok, lesz művészi kerékpárbemutató, amatőr és profi kerékpárverseny, családi városkerülő biciklitúra, lovastúra, gyermek lovagoltatás, egészséges életmód tanácsadás, pusztabuszozás, gyalogtúra. A kerékpáros versenyek profi szervezéséről Szalontay Sándor pályakerékpáros magyar bajnok gondoskodik.

Mindezek mellett fellép a Palinta Társulat, bemutatkoznak a csákvári Dallam AMI néptáncosai, a Bohemian Acoustic, a rendezvényt pedig a TNT ?Track? fellépése zárja.

A regisztrált résztvevőknek ingyenes ebéddel kedveskednek a szervezők, illetve közöttük egy Cube kerékpárt is kisorsolnak a nap végén.

A rendezvény helyszíne Csákváron a Szent Mihály tér.

The post Fesztivál itt, fesztivál ott, de az igazán kihagyhatatlan Csákváron lesz appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Emmanuelle Seigner szerint jó a Volt egyszer egy Hollywood, csak az nem tetszik, ahogy a férjével bánnak
2019-05-24 21:40:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A nyaralások idején a történelmi műemlékek mellett gyakran látogatunk el vallási emlékekhez és kegyhelyekre
2019-05-24 16:05:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Közeleg a gyermeknap, amit idén május 26-án ünneplünk
2019-05-24 16:00:17 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
A horror klasszikusát 1979-ben mutatták be, azóta nemigen sikerült megugrani
2019-05-24 15:21:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Összesen 167,5 milliárd forintot szán a kormány idén a mikro-, kis- és közepes vállalkozások (kkv) erősítésére, ebből 90,84 milliárd forintot vissza nem térítendő és 76,7 milliárd forintot visszatérítendő formában – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön, az Ipartestületek Országos Szövetségének (Iposz) XXXVI
2019-05-24 13:29:16 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
A tavasz első gyümölcse az eper. Mindenki szereti, mert friss, lédús, illatos, és finom.
2019-05-24 12:05:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez