Már a CIA is fenn van az Instagramon, ez az első posztja

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Már a CIA is fenn van az Instagramon, ez az első posztja

Az Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynöksége (CIA) még mélyebben beszállt az internetbe, és elkészítette hivatalos Instagram-fiókját (@CIA), amin már látható is a hitelesítést jelző kék pipás ikon. Aki figyelemmel követte a híreket, annak nem olyan meglepő a dolog, mivel az ügynökség igazgatója, Gina Haspel múlt héten egy alabamai egyetemen beszélt arról, hogy a jövőben aktívan részt kívánnak venni a fotómegosztó platformon. A CIA-nek már méretes követőtábora van a Facebookon és a Twitteren, de a vizuális tartalmakra építő Instagram eddig kimaradt.

Az Instagramhoz való csatlakozás egy újabb mód arra, hogy megosszuk a CIA történeteit, és tehetségeket toborozzunk. A fiókon keresztül betekintést nyújtunk az ügynökség életébe, de azt nem ígérjük, hogy szelfiket is közzéteszünk a titkos helyekről.?

? mondta el a hírszerzők szóvivője a The Verge-nek.

Ehhez plusz támogatást is kaptak az Instagramtól, a cég szakértői a fiók indítása előtt tanácsokat adtak azzal kapcsolatban, hogyan érdemes jelen lenni a közösségi médiában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I spy with my little eye…

Central Intelligence Agency (@cia) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2019, időpont: 7:34 (PDT időzóna szerint)

Az eddig 16 ezer követővel büszkélkedő ügynökség már első posztját is közzétette egy irodai asztalról, ami akár egy profi influencer posztja is lehetne, hiszen a kompozíció gondos: van rajta szobanövény, színes írószerek, és motivációs idézetek, például hogy ?Be akarom utazni a világot?, illetve szőrös pléd is.

A szemfüleseknek feltűnhet három térkép is, amik Kínát, Oroszországot és Iránt ábrázolják, illetve egy kinyitott Moleskine füzet, amiben az alábbi jelszó olvasható: ?Megosztjuk, amit tudunk, és védjük, amit kell?. Ezen felül még Haspel első CIA jelvényét is elrejtették a fotón, még 1985-ből.

Az ügynökség profiljának bemutatkozó szövege pedig ez: ?Mi vagyunk a nemzet első védelmi vonala. Végrehajtjuk, amit mások nem tudnak, és odamegyek, ahova mások nem tudnak.?

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei A Huawei bekapcsolódik a hazai kutatás-fejlesztésbeMár a CIA is fenn van az Instagramon, ez az első posztjaA hollandoknak elegük lett a tulipánokat letaposó szelfizőkből
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az Európai Űrügynökség Cluster missziójának adatait elemezve szakértők rekonstruálták a mágneses mező hangját
2019-11-21 21:10:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nem sokon múlt, hogy az Emirates egyik utasszállítóját villámcsapás érje Új-Zélandon
2019-11-21 19:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az észak-amerikai őslakosok közül máig az egyik leghíresebb Geronimo, az apacs gyógyító és vezető
2019-11-21 18:46:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A Heliogen nevű cég olyan technológiát fejlesztett ki, amely segítségével 1000 Celsius-fok feletti hő is előállítható
2019-11-21 17:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tovább enyhül a Huawei elleni amerikai szigor, ezúttal a kereskedelmi minisztérium oldaláról
2019-11-21 15:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az idei iPhone-ok bemutatóján az Apple azt is kiemelte, hogy az új modellek a korábbinál hosszabb üzemidőt nyújtanak, és komolyan sikerült megnövelni az akkumulátorok szívósságát
2019-11-21 14:06:13 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez