Végre visszatér az eltűnt énekesnő! – Cserpes Laura klip- és dalpremier

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Különleges dallal és klippel jelentkezik Cserpes Laura. Az énekesnő az elmúlt időszakban visszavonult a nyilvánosság elől, most azonban újult erővel tér vissza. A Csoda, érzem című dal az újrakezdésről szól, a hozzá tartozó klip kedvéért pedig Laura egy régi szenvedélyét, a táncot hozta vissza az életébe.

Cserpes Laura az elmúlt időszakban tudatosan kerülte a nyilvánosságot, és háttérbe vonult. Azonban ez idő alatt is folyamatosan dolgozott, olyan dalokon, mint például a most debütáló Csoda, érzem.

?Legújabb dalom az újrakezdésről szól. Életünk során elég sokszor találjuk szembe magunkat ilyen helyzetekkel, kinek kisebb, kinek nagyobb dolgokban kell újratervezni. Viszont töretlenül hiszek abban, hogy nem adhatjuk fel az élethez, és a dolgokhoz való jó hozzáállást! Abban is hiszek, hogy a jó cselekedetek mindig jó gyümölcsöt fognak teremni, és egyszer csak ott lesz az életünkben az ?új virág? ? mesélte az énekesnő, aki számára a dal, és a klip nem csak újrakezdést, hanem régi dolgok felelevenítését is jelenti.

?Olyan emberekkel dolgoztam újra, akik a korábbi, nagysikerű dalaimnál is közreműködtek, ráadásul egy régi nagy szenvedélyemet, a táncot is visszahozta az életembe. Korábban versenyszerűen űztem ezt a sportot, aztán valahogy kimaradt a mindennapjaimból. Most rendkívül boldog vagyok, hogy újra táncolok? ? tette hozzá Laura.

Dalszöveg: Tabár István Zene: Krajczár Péter Rendező: Gacsal Zsolt Operatőr: Bagi Attila Koreográfia: Bakos Melinda Smink: Titkos Berni Haj: Horváth Roland Styling: Cserpes Laura

The post Végre visszatér az eltűnt énekesnő! – Cserpes Laura klip- és dalpremier appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az egyik legjobb, orosz animációs sorozat egy speciális, zenés évada kerül mozikba augusztus végén
2020-07-10 18:59:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A kritikusok Tóth Barnabás filmjét ítélték a legjobbnak, de a zsűri díjazta a látványvilágot, Rajk László egyik utolsó munkáját is
2020-07-09 11:12:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez