Romantikus nádtetős házak (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Egy ilyen házat birtokolni, vagy akár csak bérelni egy nyaralás erejéig, már-már kiváltságos dolog. Ezeket a házakat körüllengi egy csak rájuk jellemző hangulat, béke, romantika, a vidék igazi bája.

A nyári szezon közeledtével mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lehet a fáradalmakat egy ilyen helyen kipihenni, ezért körbenéztünk a piacon, hogy milyen áron és milyen feltételekkel lehet valódi nádtetős házunk. Olyan házakat kerestünk, ahol a nádtetőn túl a környezet és a belső terek kialakítása is ennek az egyedi hangulatnak a megteremtéséért van, több házban láthatjuk, hogy bátran használják a bontott téglát, a faanyagokat és sűrűn előfordul kandalló vagy cserépkályha is. Természtesen a legtöbb ilyen ház a Balaton környékén épült, de találunk azért az ország más vidékein is egyet-egyet.

2011-ben épült nádtetős vályogház Kecskeméten

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado csaladi-haz kecskemet balloszog-tanya/6063240

Meglepő módon ez a ház mindössze 8 évvel ezelőtt épült, mégis odafigyeltek rá, hogy magában hordozza a nádtetős házak legtöbb stílusjegyét. Kívülről is nagyon mutatós a fagerendákkal és a verandával, de a belső térben is ugyanez a vidéki romantikus hangulat uralkodik. Sok a fa részlet, a konyhát a nappalitől egy téglafallal választották el, és persze nem lehet nem megemlíteni a fantasztikus cserépkályhát a nappali közepén. Az alapterülete 167 m2, 3 és fél szoba, valamint 2 fürdőszoba került kialakításra, így tágas családi otthon válhat belőle.

 Vidéki hangulat Üllőn

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado csaladi-haz ullo gyar-utca/6307492#gallery-14

Aki a főváros közelében keresi a vidéki hangulatot, annak is találtunk egy lehetőséget, nem is akármilyet! Üllőn található ez az igazi karakterrel rendelkező, hatalmas nádtetős ház. A ház körül található udvar is nagyon hangulatos, kiegészítve a kis tavacskával, azonban bentre megérkezve is olyan részleteket láthatunk, amit kevés ilyen házban. A konyha egyedi kialakítása és az étkezősarokkal összekötött hatalmas kályha a mi két kedvencünk.

Mesebeli házikó Nyíregyházához közel

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado csaladi-haz nagycserkesz/6103514

Nyíregyházától nem messze, mindössze 12 km-re épült ez a nádtetős ház Nagycserkeszen. A 3 hálószobás, 2 fürdőszobás 135 m2 ház igazi bája a mesebeli kertben rejlik. Az 1,1 hektáros területen buja növényzet és egy halastó is elterül, csodás parkosított környezettel várja új lakóit.

Minden igényt kielégítő nádtetős ház a Balatontól nem messze

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado csaladi-haz fule/6142450

A Balaton partjától mindössze 9 km-re található ez a lélegzetelállító ház, minden lehetséges luxussal felszerelve. Hatalmas ablakok, aminek köszönhetően fényárban úszik a ház legnagyobb része, csodás, hatalmas kert, aminek a végén egy patak is csordogál és ha ez még kevés lenne, szauna, medence és egy dupla garázs is épült a házhoz. 7 szobájával kényelmesen fogadhatunk vendégeket, akár befektetésnek is kiváló.

Tihanyi álomház

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado csaladi-haz tihany tihany/6032531

Egy nádtetős házakkal foglalkozó listából természetesen nem maradhat ki Tihany sem, ahol számos ilyen elbűvölő ház található. Az árszínvonal igazodik a lokációhoz, ezt a háromszintes (alagsor, földszint és emelet), 240 m2-es házat 118 millió Ft-ért árulják. A belső terekben inkább a modern stílus uralkodik, a kert tágas és rendezett.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Peter Falk, John Finnegan, Alan Scarfe, Ian Buchanan, Rebecca Staab
2020-01-23 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Vízhiány, műanyag újrahasznosítás, körkörös gazdaság megteremtése – ezek nem olyan kihívások, amelyeket bármely vállalat egyedül képes megoldani
2020-01-23 00:00:09 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Legutóbb 1962. szeptember 22-én volt erre példa.
2020-01-22 23:35:17 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-01-22 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Kilencven napra felfüggesztette Aján Tamást, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) elnökét a szövetség végrehajtó bizottsága ? számolt be róla az insidethegames
2020-01-22 23:23:41 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Négy nyeretlen mérkőzés után győzött újra a Tottenham
2020-01-22 23:11:58 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez