17 éves volt, mikor elvette feleségül 51 éves oktatóját

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
17 éves volt, mikor elvette feleségül 51 éves oktatóját

Még iskolás volt, 17 éves, mikor elvette feleségül az 51 éves gépjárművezető-oktatóját. Jay Grahamet haverjai ?nagyibaszónak? nevezték, noha az idő őket igazolta.

A most 36 éves férfi és a kétgyerekes, jelenleg 69 éves Linda Graham 2000-ben kötötte össze az életét, és dacára a 34 évnyi korkülönbségnek, hamarosan megülik a 19. házassági évfordulójukat.

Lindát cukros néninek, engem nagyibaszónak neveztek. Sokszor azt hitték, hogy az anyukám

? nyilatkozta a Daily Mail szerint Jay Graham. A családjaik se gondolták, hogy hosszútávon is kitartanak majd egymás mellett. A feleségnek az egyik gyereke az előző házasságából pont annyi idős, mint jelenlegi férje. Akinek meg az anyja 12 évvel fiatalabb is, mint Linda.

Linda tanította vezetni Jay-t, közös zeneszeretetük hozta őket közelebb, majd elcsattant közöttük egy csók.

Nyolc héten át segített nekem megtanulni vezetni. Aztán egyszer megszólalt egy szám, és megcsókoltuk egymást. Nem tudnám már megmondani, melyik, de egy Elton Johnnak kellett lennie, az a kedvencünk

? emlékezett vissza Jay.

Fotó: SWNS/James Linsell-Clark

Egy évvel később fogadtak örök hűséget egymásnak, kiváltva vele a barátok és rokonok nemtetszését, de a férj hozzátette:

Nem törődünk azzal, mint mondnak az emberek. A mi házasságunk tovább tart, mint sok másik, és még mindig nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.

Pedig az esküvő is elég balszerencsésre sikeredett. Eleve péntek 13-ára esett, ami sokak szerint nem jó előjel, aztán a vőlegény öltönyéről, kiderült, hogy nem jó méretű, ahogy a gyűrű sem, a kocsijuk is lerobbant. Mégsem jelentett ez semmit. Nem sokkal később együtt kezdtek el dolgozni egy pékségben, nemrégiben pedig egy kis kávézót nyitottak hardcourti otthonuk közlében.

Kiemelt kép: SWNS/James Linsell-Clark

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kovács Gergely a saját kultúra megőrzésére, de a másság tiszteletben tartására biztatott érseki
2020-02-22 16:05:30 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A közösségi média közmű, akár a vízszolgáltatás: ott van minden háztartásban
2020-02-22 15:53:24 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Európai minimálnyugdíjat és a lakhatási válság megoldását ígérik a szocialisták
2020-02-22 15:25:50 | Hozzászólások: 0 | Népszava
“Soros-hálózat” a gyöngyöspatai iskolaügyben egymás ellen akarja uszítani a magyarokat és a romákat, ezt a célt szolgálja a vasárnap Budapestre tervezett vonulásos tüntetés is ? ezt Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő mondta Budapesten
2020-02-22 15:24:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Babos Tímeának nem sikerült a főtáblára jutnia a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán, mivel a selejtező szombati második fordulójában alulmaradt a kvalifikáció első kiemeltjével, a cseh Katerina Siniakovával szemben
2020-02-22 15:23:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez