Prémium kollekcióval jelentkezett a Kazar

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Kazar márka minden cipőjét kiváló minőségű anyagok és modern design jellemzik, de a most bemutatott Limited Edition modelljei a prémium szegmens legmagasabb csúcsait ostromolják. A női kollekcióban elegáns szandálok, magas sarkú cipők, szögletes sarkú papucsok és rendkívül puha, kényelmes balerinák érkeznek. A klasszikus fekete, az ötletes bézs és a finom aranyszínek mellett a merészebb darabok finom, nyomott kígyómintákkal hívják fel magukra a figyelmet.

A felsőrészek, bélések és borítások készítéséhez a Kazar tervezői a legfinomabb és természetes tapintású bőröket használták. Mivel ezek az anyagok nemes és egyedi módon öregednek, még az évek múltával is ragyogó megjelenést biztosítanak. A limitált kollekció egyes darabjainak bőrből készült a talpa is, amelynek az esztétikai értéken felül praktikus és egészségügyi jelentősége is van. Mivel körülbelül 30 százalékos a légáteresztő képessége, az ilyen bőrtalp jelentősen növeli a kényelmet, csökkenti a fáradtságérzetet, és a biztosítja a láb jobb szellőzését.

A férficipők esetében az anyagok és a design mellett fontos kérdés a modellek teherbírása és tartóssága is. A Kazar a legjobb cipőipari technikák felhasználásával egyszerre teszi a modelleket időtállóvá és iparos műremekké. Az úgynevezett Goodyear Welted eljárás a 19. század végén született meg, és máig az egyik legtökéletesebbnek tartják. Egyéb előnyei mellett sokéves használat után is lehetővé teszi az egyszerű talpcserét úgy, hogy a cipő felső része érintetlen marad. A Blake módszerrel készült darabok esetében pedig a lábbeli alsó és felső részét úgy illesztik össze, hogy a cipő könnyű és puha legyen, és kiválóan illeszkedjen a lábhoz.

A Kazar Limited Edition darabjait bemutató fotósorozatot Aleksandra Zaborowska készítette, a varsói Karol Tchorek Műteremben. A sorozat koncepciója és vizuális megvalósítása a részletekig kidolgozott. A lágy, festői fények, a háttérnek használt szobrászműhely és a szoborszerű modellbeállítások utalnak a művészetre és a minimalista dekorációs esztétikára, a kollekció szükségszerűen domináns darabjai pedig látszólag hangsúlytalanná válnak a teljes kompozícióban.

A Kazar Limited Edition darabjai kizárólag a márka Váci utcai és a Westend City Centerben lévő üzletében, valamint a kazar.com oldalon vásárolhatóak meg.

The post Prémium kollekcióval jelentkezett a Kazar appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
2020-ban, vagyis a dupla kettes évében, ami egyébként a 22
2020-11-30 12:30:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Az ikonikus filmes karaktert megtestesítő angol férfi 85 éves volt
2020-11-29 13:36:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez