Itt éreztem a legjobban, hogy kiugrik a szívem a helyéről

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Itt éreztem a legjobban, hogy kiugrik a szívem a helyéről

?Izgalmas mérkőzéseken vagyunk túl, rengeteg tapasztalattal a hátunk mögött zárjuk le az elmúlt hónapokat. A legkevésbé sem túlzás azt állítani, hogy a döntőn a jelenlegi legjobb hazai játékosok vettek részt, az esemény volumene miatt pedig igyekeztünk a legmagasabb színvonalú és teljesítményű felszereléseket biztosítani a játékosoknak. A hétvégi mérkőzések folyamán összesen 78 darab számítógépet vettünk igénybe, a gépek teherbírása pedig lehetővé tette, hogy az összjátékidő a két nap alatt 20 óra legyen, ami magába foglalja az öt játék időtartamát.? ? foglalta össze Hodozsán Dániel, az e-sport1.hu tartalomigazgatója a döntő technikai részleteit.

A selejtezők és a döntők minden korábbi nézettségi rekordot megdöntöttek az MNEB-n, ami jól mutatja, hogy dinamikusan növekszik az e-sport népszerűsége hazánkban. Az egész évadban és a szombaton megrendezett K&H League of Legends, a Counter-Strike: Global Offensive és a Rainbow Six: Siege döntő mérkőzéseit, illetve a vasárnapi, Budapesten tartott K&H Hearthstone és a Playerunknown?s Battlegrounds döntőjét összesen 714 715-en, több mint 9,4 millió megtekintett percen át követték az esemény hivatalos stream csatornáin keresztül. A hétvégi döntő, valamint a liga és a selejtező díjazottjai a megtisztelő bajnoki címen és érmeken kívül további 15 millió forint összdíjazásban részesültek.

A K&H League of Legends győztesei, a Team Plague. Fotó: K&H Csoport Az első Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság nyertesei: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) ? Salamander K&H Hearthstone (HS) ? Hulkeinstein K&H League of Legends (LoL) ? Team Plague Playerunknown?s Battlegrounds (PUBG) ? Grim Ravens Rainbow Six: Siege (R6S) – WiLD by Lagardére Sports

Az egyik legnagyobb érdeklődést a MNEB K&H League of Legends döntője váltotta ki. A helyszínen teltház előtt győzedelmeskedhetett végül a Team Plague csapata. ?Több mint 30 versenyen vettem részt korábban, de talán ez a győzelem jelenti a legtöbbet számomra. Itt éreztem a legjobban, hogy kiugrik a szívem a helyéről miután sikerült megnyerni a mérkőzést.? – emlékezett vissza Mikó ?Frather? Lóránt, a Team Plague csapatkapitánya.

Az e-sport berkekben szintén nagy népszerűségnek örvendő Budai ?Hedsut? Szabolcs, a Rainbow Six: Siege döntőjében kiemelkedő teljesítményével a torna legjobb játékosa díját is bezsebelhette. ?Az MNEB nagyon nagy élmény volt számomra. Óriási megtiszteltetés, hogy sikerült elnyernem az MVP címet. Előzetesen nem mertem bízni benne, hogy sikerül ilyen jól teljesíteni, így külön felejthetetlen tapasztalatként éltem meg a döntőt.?

Bíró Balázs, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) elnöke elmondta, hogy sikeresnek ítéli meg a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonját, ami jó alapot szolgáltat ahhoz, hogy az e-sport hazánkban is képes legyen sportként intézményesülni a köztudatban. “Elindultak azok a folyamatok a magyar e-sportban, amit a Magyar E-sport Szövetség tervezett. Egyrészt megkezdődött a csapatok jogi személyiséggé válása, szervezetek jönnek létre, látható befektetői bizalom van az e-sport iránt és a szponzorok is keresik a kapcsolódást. Másrészt elindult az intézményi keretek és struktúrák felépítése, melyek a sportok világához tudja közelíteni ezt a fiatal sportágat.” ? mondta el a HUNESZ elnöke.

Birkás Péter korábbi cikkei 16 év alatt 300 millió fogyott belőle, mi az?Itt éreztem a legjobban, hogy kiugrik a szívem a helyérőlA Honor 20 Pro is megkapja a Huawei P30 Pro különleges kameráját
folytatás

Legkedveltebb hírek
időjárás-jelentés, 2019. június 25.,...
2019-06-25 20:37:32 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Soros György továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást - ezt Halász János mondta
2019-06-25 20:33:56 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Pontosan tíz évvel ezelőtt sokkolta a világot a hír, hogy Michael Jackson, a pop királya gyógyszer-túladagolásban meghalt
2019-06-25 20:31:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Magyar doku-reality sorozat
2019-06-25 20:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Becsapják az embereket az ellenzéki jelöltek a képtelen ígéreteikkel
2019-06-25 20:28:45 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Testi fenyítéssel neveli gyerekeit és erre még büszke is Márki-Zay Péter
2019-06-25 20:26:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez