Rövidebb sorokra számíthatnak a Wizz Air utasai a reptéren

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Rövidebb sorokra számíthatnak a Wizz Air utasai a reptéren

A Wizz Air legfrissebb újítása miatt gyorsabb utasfelvételre számíthatnak a nyaralni indulók Ferihegyen, írja a légitársaság közleményében. Azok ugyanis, akik korábban érkeznek, akár már 3 órával az indulás előtt becsekkolhatnak.

Úgynevezett korai utasfelvételi pultot nyitottak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, hogy a Magyarországról utazóknak kevesebbet kelljen várakozniuk a nyári hónapokban. A korai utasfelvételi pult (early check-in desk) 06:00 és 18:00 óra között, a 2/B terminálon várja május 6-tól a Wizz Air utasait. A pultnál legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást.

Minden utasnak díjmentesen jár

Idén várhatóan 6 millió utas választja a Wizz Airt Magyarországon, a legnagyobb részük a nyári hónapokban. A vakációk alatt így jelentősen megnő az utasforgalom a repülőtéren. A korai utasfelvételi pultot a vállalat kommunikációs menedzsere, Radó András szerint azért nyitották, hogy a nyári utazás még komfortosabb legyen.

A kibővített check-in kapacitás ígéretük szerint rövidebb sorokat és kevesebb várakozást jelent majd utasoknak. Az újítás a légitársaság szerint mindenkinek kényelmesebbé teheti az utazást, de különösen nagy segítséget jelenthet azoknak az utasoknak, akik vidékről vagy külföldről érkeznek, így sokszor eleve korábban érkeznek a repülőtérre. Az új szolgáltatás minden utasnak ingyenes ? függetlenül attól, hogy rendelkezik-e WIZZ Priorityvel, illetve egyéb kényelmi szolgáltatással vagy sem.

Abban nincs változás, hogy továbbra is lehetőség van az online becsekkolásra a társaság honlapján vagy mobilalkalmazásában ? ülőhelyfoglalással akár 30 nappal, anélkül pedig 48 órával az indulás előtt.

Még egy újításuk lesz a nyárra, hamarosan önkiszolgáló csomagleadó pultot alakítanak ki, amely még tovább gyorsíthatja az utasfelvételt.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Lee Pace, Michael S
2019-08-20 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Bill Condon Szereplők: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Lee Pac
2019-08-19 23:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Don Rodolfo családjával együtt visszatér a Casa Grande birtokára, ahol a gyermek születésekor éltek, s melyet hosszú időre elhagytak
2019-08-19 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Neil P
2019-08-19 22:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Lucecita és barátai elmesélik Gustavonak az elmúlt évek történéseit
2019-08-19 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez