Rogán Cecília lesz az ingyenes tömegrendezvények királynője Budapesten

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Rogán Cecília lesz az ingyenes tömegrendezvények királynője Budapesten

Rogán-Gaál Cecília és a Sarka Katával közös cége, a Nakama&Partners Kft. az elmúlt hónapokban szerezte meg a FitBalance márkát, amit a jelek szerint egy új tömegrendezvény-család védjegyeként fog használni.

A hétvégén zajlott le több ezer résztvevővel a FitBalance Aréna nevű rendezvény. Ez a 2000-es évek közepén induló, főleg nőknek szóló fitnesztalálkozó és vásár futtatta fel a magyar sajtóban a FitBalance márkát. A rendezvény azonban az elmúlt közel másfél évtizedben üzleti alapon, magánrendezvényként működött. Mint arról beszámoltunk, a kabinetminiszter Rogán Antal feleségének megjelenése után hirtelen állami vállalatok is feltűntek a FitBalance körül.

A fitbalance.hu-n közzétett információk szerint pénzügyi támogatást nyújt a Szerencsejáték Zrt., az MVM-csoport és az Antenna Hungária. A szponzoráció olyan bőséges lehet, hogy Rogán Cecíliáék a védjegy alatt futó további rendezvényeket is mentesíteni tudták a belépőfizetés alól.

Ingyenes lesz a május végére tervezett egész napos FitBalance Kids fesztivál is, pedig az sem az olcsó rendezvények kategóriájába tartozik. Az Orczy-parkba egész nap két színpadon zajlanak majd a bemutatók és fellépések. A honlapon még nincs pontos időpontja, de már látszik az is, hogy a Nakama a gasztróbizniszből sem akar kimaradni. Hamarosan! felírat ígéri, hogy a FitBalance Gasztró rendezvényről szóló információkra sem kell sokáig várni.

Hétfőn az Index írta meg, hogy a FitBalance események rendezését végző Digital Minds Kft. egy vadonatúj tömegfutóversenyt is szervez Budapesten. Június elején tartják majd az első ?Nemzet Futása? versenyt, amely szintén olcsóságával igyekszik népszerűvé válni a hasonló események között. A szokásosnál alacsonyabb részvételi díj mögött ugyanazok az állami támogatók állnak, akik a FitBalance többi rendezvényét is támogatják.

A rendezvények egyébként a Tv2-vel is erősen összenőttek. A kereskedelmi tévé hatalmas reklámkampánnyal támogatta az Arénában rendezett fesztivált, de cserébe a csatorna műsorai is hangsúlyos helyet kapnak a rendezvényeken.

Kiemelt képünkön: Rogán Cecília és Sarka Kata a zsűri tagjai a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án. Fotó: Balogh Zoltán / MTI

folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendező: David Kaplan Szereplők: Aasif Mandvi, Jess Weixler, Dean Winters, Madhur Jaffrey,
2019-08-24 19:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Sajnos tönkrement egy egyéves párkapcsolatom, mert nem voltam boldog
2019-08-24 19:13:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ebből még nagyon sok minden nem következik, de azért vannak még számaink a választási irodáktól
2019-08-24 19:07:22 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Rendező: Hans-Jürgen Tögel Szereplők: Klausjürgen Wussow, Sascha Hehn, Gaby Dohm, Bar
2019-08-24 19:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez