Ezekre a telefonokra tölthető az új Android bétája, mutatjuk, hogyan lehet telepíteni

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ezekre a telefonokra tölthető az új Android bétája, mutatjuk, hogyan lehet telepíteni

Tegnap este startolt el Google hagyományos I/O fejlesztői konferenciája, ahol kiemelt szerepet kapott a cég következő mobiltelefonos operációs rendszere, az Android Q. A rendszer fontosabb újdonságairól külön cikkben számoltunk be, és érdemes tudni, hogy a Q-nak már elérhető a béta verziója, ami számos készülékre tölthető le az ősszel esedékes végleges változat megjelenése előtt.

Ezeket a funkciókat hozza az új AndroidA Google éves fejlesztői konferenciáján jelentette be, hogy elindul az új rendszer bétájának harmadik fázisa.

Aki nem tudja kivárni a premiert és rendelkezik az alább felsorolt készülékek valamelyikével, azoknak összeszedtük a letöltéshez szükséges útmutatókat, ugyanakkor azzal mindenkinek tisztában kell lennie, hogy a rendszer még messze nem végleges és bőven tartalmaz hibákat. Ha valaki ennek ellenére is szívesen belevágna a tesztelésbe, az alábbi felsorolt leírások segítségével megteheti, de nagyon fontos, hogy a letöltés előtt készüljön biztonsági mentés a telefonon található adatokról.

Ha valaki a Google által fejlesztett Pixel telefonnal rendelkezik, az ide kattintva vehet részt a bétában: nem kell mást tenni, mint kattintani az opt in lehetőségre, elfogadni az Android Beta Program feltételeit, majd követni a megjelenő lépéseket. Ha ezekkel megvagyunk, akkor hagyományos frissítés formájában érkezik meg az Android Q a telefonokra. Ezt a metódust az alábbi készülékekkel lehet elvégezni:

Google Pixel Google Pixel XL Google Pixel 2 Google Pixel 2 XL Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL

A béta ugyanakkor nemcsak a Google telefonjaira érhető el, de az alábbi készülékekre is. A felsorolt telefonok mellé összeszedtük azokat linkeket, ahol megtalálhatók a béta letöltéséhez szükséges lépések. Figyelem, nem győzzük hangsúlyozni, hogy mielőtt bárki nekiállna a béta leszedésének és telepítésének, mindenképpen készítsen biztonsági mentést a mobilja aktuális állapotáról.

Asus ZenFone 5Z (béta letöltési útmutató) Essential Phone (béta letöltési útmutató) Huawei Mate 20 Pro (béta letöltési útmutató) LG G8 (béta letöltési útmutató) Nokia 8.1 (béta letöltési útmutató) OnePlus 6T (béta letöltési útmutató) Oppo Reno (béta letöltési útmutató) realme 3 Pro (béta letöltési útmutató) Sony Xperia XZ3 (béta letöltési útmutató) Tecno Spark 3 Pro (béta letöltési útmutató) Vivo X27 (béta letöltési útmutató) Vivo Nex S (béta letöltési útmutató) Vivo Nex A (béta letöltési útmutató) Xiaomi Mi 9 (béta letöltési útmutató) Xiaomi Mi MIX 3 5G (béta letöltési útmutató) Birkás Péter korábbi cikkei Ezekre a telefonokra tölthető az új Android bétája, mutatjuk, hogyan lehet telepíteniA Panasonic tévéje elérhető áron kínál csúcsminőségetOtthonra is simán elfogadnánk ezt a káromkodó robotporszívót
folytatás

Legkedveltebb hírek
Lassan lemerül a stratégiai kőolajkészlet, miközben még mindig nem érkezik jó minőségű nyersanyag a Barátság vezetékből
2019-05-24 06:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Még áprilisban írtunk róla, hogy a SkyNews nyilvánosságra hozott egy ijesztő történetet egy új-zélandi családról, akik felfedezték, hogy az írországi Airbnb-hosztjuk nemcsak, hogy felvette őket kamerával, de élőben közvetítette is a felvételt
2019-05-24 05:40:46 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Szereplők: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Patrick Warburton, Laura V
2019-05-24 04:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Bobónak, a spániel keveréknek műtétre van szüksége, mielőtt Brandon felkészítené őt arra, hogy beköltözzön Vivian-hez és beteg fiához, Frankie-hez
2019-05-24 04:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Danny Trejo, Danny Glover, Andrew Divoff, Jacqueline Obradors, Dante B
2019-05-24 03:35:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Roland sakkban tartja Kellert, ami akár Patrícia életébe is kerülhet
2019-05-24 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez