Kicserélte vegán barátnője szójatejszínét valódi tejre, két hónap múlva szörnyülködve látta, mit tett

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kicserélte vegán barátnője szójatejszínét valódi tejre, két hónap múlva szörnyülködve látta, mit tett

Kevés dolog osztja meg annyira a nyugati embereket, mint a vegán étrend. Sokan teljes szívből gyűlölik a vegánokat, hülyeségnek tartva egész életmódot, míg a vegánok hírhedtek arról, hogy túl erőszakosan próbálják áttéríteni az ő oldalukra húsevő ismerőseiket. Idegesítve ezzel mindenkit.

Az étterme előtt tüntető vegánok előtt vágott fel egy szarvaslábat a feldühített szakácsMajd megsütötte, és az aktivisták előtt ette meg a megsütött húst a vadhúsokra specializálódott torontói vendéglő tulajdonosa.

A ?vegánság hülyeség? elvét vallotta az a 24 éves férfi is, aki be akarta bizonyítani 26 éves barátnőjének, hogy nincsen szüksége olyan dolgokra, mint a szójatejszín, és semmi baja nem lesz a tejből készült kávétejszíntől. Félresikerült próbálkozását a Redditen osztotta meg.

Elmondása szerint három éve van együtt barátnőjével, akivel össze is költöztek. A nő már találkozásuk előtt vegán étrendre váltott, mert az állítása szerint jó tesz a bőrének. A fényképek ezt bizonyították: tinédzser korában teli volt pattanással, de azok az étrendváltás után eltűntek.

A férfi ezt nem fogadta el. Szerinte nem a vegán kaják, hanem csak simán az idő tüntette el a pattanásokat. Ezért cselesnek gondolt tervet eszelt ki. Két hónapon át rendes, tejből készült tejszínre cserélte le a nő szójából készült kávétejszínét, hogy aztán diadalmasan mondhassa neki:  látod, bármit ehetsz.

 Végül azonban ő volt az, aki nagyot koppant. Mint írta, a mostanában sokat sminkelő barátnőjét ?előző este smink nélkül látta?, és kiderült, a lány arca nagyon csúnyán teli volt pattanásokkal. Elmondása szerint olyan volt, ?mintha rovarlárvák akartak volna előtörni az arcából?.

A ?Ma ezt elcsesztem? rovatban megjelent beírása nagy sikert aratott a közösségi oldalon, ahol a döntő többség iszonyatos nagy bunkónak tartotta a rosszra fordult tesztje miatt. Többen is írták, hogy csak azért regisztráltak, és léptek be a Redditre, hogy elmondhassák neki, mekkora gyökér húzás volt, amit tett.

És sokan reményüket fejezték ki, hogy miután a történet futótűzként kezdett el terjedni a Twitteren, a barátnőhöz is eljut, és felismeri magát. Hogy tudja, milyen emberrel is költözött össze.

Ez aztán az ellentüntetés: nyers húst evett a vegán fesztiválonBiztos sokat tett most a húsevők érdekében.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Szabi és Vera kétségbeesnek Bandi állapota miatt, Fruzsina pedig ismét csalódik Laciban
2019-07-17 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Paul McGuigan Szereplők: Bruce Willis, Morgan Freeman, Lucy Liu, Ben Kingsley, Jo
2019-07-17 02:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Alex felügyelő: szombat délutánonként dupla résszel a TV2-n!
2019-07-17 00:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Mindenki reggele rosszul indult - sokkal érzékenyebben reagáltak a versenyzők az őket érő hatásokra
2019-07-16 23:36:19 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez