Hódító útjára indult a világ első virtuális pornósztárja

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A szex és a technológiai fejlődés kéz a kézben jár, elég csak arra gondolni, hogy egyre szofisztikáltabbak a különféle szexuális segédeszközök, karnyújtásnyira van az internetes pornó (már akár a virtuális valóságban is), és a statikus szexbabák után terjednek a mesterséges intelligenciával ellátott, akár személyiséggel felruházott szexrobotok is.

Az egyik leglátogatottabb pornóoldalnak számító YouPorn most bemutatta a világ első számítógép által generált (CGI) pornószínésznőjét, akinek saját Twitter- és Instagram-profilt is készítettek, hogy virtuális influenszerként rajongókat toborozhasson magának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

okayyyy am i glowing or am i sweating OR am i watching youporn?

Jedy Vales (@jedyvales) által megosztott bejegyzés, Máj 9., 2019, időpont: 2:14 (PDT időzóna szerint)

A Jedy Vales névre keresztelt virtuális színésznőt a Camasutra VR techcég segítségével készítették el, akik tavaly egy olyan fejlesztést is bemutattak, aminek köszönhetően a felhasználók valódi pornósztárok virtuális másaival szexelhetnek.

Jedy a kvintesszenciális reprezentációja azoknak a technológiai innovációknak, amelyekről ismertek vagyunk, így ő a tökéletes szóvivő arra a feladatra, hogy képviselje a YouPornt?

? írja közleményében a cég elnöke, Charlie Hughes.

Ugyan az együttműködés fő fókuszaként a két cég a technológiai innovációt említi, Jedy létezése komoly kérdéseket vet fel továbbra is azzal kapcsolatban, mennyire veszélyes ilyen módon reprezentálni a nőket, de ez a dilemma fenn áll a szexrobotok esetében is, amit korábban bővebben is kiveséztünk.

A fáradhatatlan robotfalloszok nem helyettesíthetik az igazi férfiakatA kapcsolatteremtés, az intimitás és az örömszerzés megélése egyre furcsább irányokat vesz a randiappok, az online pornó és a szexbabák korában.

(Kiemelt kép: YouPorn)

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Hódító útjára indult a világ első virtuális pornósztárjaGenderfluid emojikat tervezett a GooglePár éven belül Holdra szállna a világ leggazdagabb embere
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az Európai Bizottság kedden kiadott értékelése szerint a nemzeti tervek jelentős erőfeszítéseket tükröznek, de rámutat arra is, számos terület még javításra szorul az éghajlatváltozás elleni küzdelemben
2019-06-18 21:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A cikkhez használt nyitókép nem képszerkesztővel manipulált fotó, tényleg ez a helyzet Grönlandon
2019-06-18 20:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A sok magyar felhasználót érintő facebookos és instagramos tiltáshullám ellen maguk a netezők is tehetnek valamit ? hogy ér is valamit, az már más kérdés, de rosszabb biztos nem lesz tőle
2019-06-18 19:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Mindenki, aki mostanság próbálja elérni a Google Naptárat, a jól ismert 404-es hibaüzenetbe fut bele
2019-06-18 17:56:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
1986. április 26-án hajnalban következett be a világ eddigi legsúlyosabb atomkatasztrófája a cs
2019-06-18 16:35:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A Nintendo januárban jelentette be, hogy újabb okostelefonos játékkal örvendezteti meg a felhasználókat, és valószínűleg ezúttal sem fog mellé a rendkívül sikeres Super Mario Run után, mert egy igazi régi aduászt húz elő a
2019-06-18 16:24:17 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez