Elon Musknak bíróság elé kell állnia, mert lepedofilozott egy búvárt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Elon Musknak bíróság elé kell állnia, mert lepedofilozott egy búvárt

Még mindig van mit beszélni a tavaly egy thaiföldi barlangban fogságba esett gyerekek történetéről, ugyanis a Tesla-vezér, Elon Musk nyilvánosan nevezte pedofilnak a mentőalakulat egyik brit búvárját, és bíróság elé kell állnia ? írja a Guardian. 2018. júniusában egy focicsapat tizenkét tagja az edzőjükkel rekedt a barlangban, és a mentésen a thaiföldi búvárok mellett több külföldi szakember is dolgozott.

Barlangban rekedt gyerekek: mit tudunk a mentésről?Négy csoportra osztják a fiúkat, az edző az utolsóban lesz.

A Tesla és a SpaceX tulajdonosa nagylelkűen fel is ajánlotta, hogy csodálatos találmányával, egy mini tengeralattjáróval járulna hozzá a mentéshez, de Vern Unsworth barlangász és búvár visszautasította a segítséget. Sőt, pr-fogásnak titulálta Musk elszántságát. Unsworth kizárta, hogy a kapszula-tengeralattjáró jól jött volna számukra.

Semmi esély, hogy ez működjön. Musknak fogalma sincs, hogy milyen egy barlangbejárat

? nyilatkozta még tavaly Unsworth a CNN-nek.

Ezzel mentenék a barlangban rekedt thai gyerekeketElon Musk saját megoldással segítené a mentést, ami már úton is van Thaiföldre.

Elon Musk a jelek szerint megsértődött a lesajnáló véleményen, ugyanis az akkor huszonkét milliós követőtábora előtt pedónak, azaz pedofilnak nevezte a mentőcsapat tagját. ?Bocs, pedósrác, te akartad? ? címezte Vern Unsworth-nak. De itt sem állt meg, mikor érkeztek a reakciók a tweetjére, és azt írta, hogy fogadna egy aláírt dollárban, hogy ez igaz. A posztot azóta törölte, de a bíróságon kell felelnie a megjegyzéseiért. Pénteken tűzték ki október 22-re a tárgyalást Los Angelesben, miután a bíróság elutasította Musk kérelmét, hogy ejtsék a rágalmazási vádat.

Kiemelt kép: Justin Sullivan/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
A rossz útra tért, bajkeverő Dalton fivérek mamája annyira barátságos és melegszívű öreg nénike, hogy még az érzelmeit leplező, rendíthetetlen seriffet is leveszi a lábáról
2020-07-11 16:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Amely óriási lépést tett a bennmaradás felé.
2020-07-11 15:48:50 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A dél-amerikai küldöttség valamennyi tagját 72 órával az indulás előtt tesztelik, és csakis a negatív eredményt produkálók utazhatnak
2020-07-11 15:04:43 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A vírusfertőzés minden kontinenst érint, és vannak olyan kontinensek, ahol dühöng ? mondta a miniszter
2020-07-11 14:58:25 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez