Környezettudatos Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Hétvégén debütált a Holnemvolt Várban a Kürtőskalács Vigalom, a Kürtőskalács Fesztivál kis testvére, amelyen a gyerekek voltak a főszerepben. Bemutatkozott az új kürtőskalács desszert, a ?Mákvirág?, és a környezettudatosság is fontos szerepet kapott az ízletes rendezvényen.

?Boldogok vagyunk, hogy ?otthoni? környezetben szervezhettük meg a tavaszi Kürtőskalács Vigalmat, ugyanis több mint 10 éve van üzletünk a Fővárosi Állat-és Növénykertben és több mint 1 éve nyitottuk meg az Édes Mackó Kürtőskalács-cukrászdánkat a Holnemvolt Várban. A családi eseményünk középpontjában most a környezetvédelem fontossága állt, szerettük volna felhívni a látogatók figyelmét arra, hogy a fenntarthatóságért minimális odafigyeléssel is sokat tehetünk. Épp ezért száműztük a Vigalomról a műanyagot és minden kürtőskalácsot környezetbarát, lebomló csomagolásban szolgáltunk fel. Emellett a látogatók gondtalan kikapcsolódása érdekében az összes standunknál működött a ?Rendelj és pihenj? kényelmi szolgáltatás, így amíg a finomságok készültek, mindenki tehetett egy sétát a klassz parkban? ? emelte ki a Kürtőskalács Vigalom legfontosabb küldetéseit Bálint Gáspár, a Vitéz Kürtős ügyvezetője.

?A Kürtőskalács Vigalom egy mini Kürtősfeszt, előfutára a nagy, októberi Fesztiválunknak, amelyet idén 7. alkalommal rendezünk majd meg. Most hétvégén főként a kisgyermekes családokra fókuszáltunk, a számtalan izgalmas program mellett szerettük volna a különleges kürtőskalács-desszertjeinkkel is megismertetni őket. Remekül debütált a tavalyi nyertes kürtőskalács kreáció, a ?Mákvirág? névre hallgató szilvás-mákos édességünk, amelyet az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában bárki megkóstolhatott, és emellett a Vigalom slágere, a cappuccinos kürtőskalács volt. A glutén-és laktózmentes, valamint a fitness kürtőskalács pedig ismét nagy sikerrel fogyott. Az időjárás is velünk volt, a gyerekek pedig nagyon szerették az óriás malomjátékot, élvezettel hallgatták a meséket, a lábbábszínház is sok kicsit vonzott. Esténként pedig a nagyobbak is szuperül érezték magukat Baricz Gergő, Demeter Erik koncertjén. Kiss Flóra és Fülöp Bence pedig a Vigalom zárásaként lép majd fel vasárnap este? ? tette hozzá András Tünde, a Kürtőskalács Vigalom rendezvényigazgatója.

A tavaszi ráhangolódást követően október 11-13. között még több újdonság és színes programkavalkád várja a kürtőskalács kedvelőket a 7. Kürtőskalács Fesztiválon.

The post Környezettudatos Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A tavaszi és nyári hónapokat általában jobban kedveljük a kellemes hőmérsékletnek köszönhetően, a pollenszezon miatt azonban ez az időszak kész rémálom az allergiások számára, akik a magyar lakosság 30 százalékát teszik ki
2020-01-22 13:16:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez