Egykori barátja és üzlettársa bántalmazhatta Stan Leet

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egykori barátja és üzlettársa bántalmazhatta Stan Leet

A Los Angeles-i bíróság vádat emelt Stan Lee egykori üzlettársa, bizonyos Keya Morgan ellen, aki a Marvel képregények atyját is bántalmazhatta – írja a Reuters. A vád visszaélés idős ember, konkrétan Stan Lee sérelmére: bebörtönzés, csalás, hamisítás és sikkasztás is van a bűnlajstromán, mindezt tavaly nyáron követte el Lee ellen, aki ekkor 95 éves volt. Morgan ellen elfogatóparancs van érvényben.

Az akkor 41 éves Morgan memorabiliákat gyűjtött, így került kapcsolatba Leevel, később közeli barátságba sodródtak, és valamiféle munkakapcsolat is volt közöttük, az nem teljesen egyértelmű, hogy milyen, de Morgan sokat volt Lee mellett, bejárása volt az otthonába, és a pénze egy részéhez is hozzáfért. A közeli viszony egy ponton elkezdett megromlani, Morgan a 2018-as évben egyre-másra került szembe Leevel és ennek nyomán a hatóságokkal, többször riasztotta hamis információkkal a 911-et, végül Stan Lee lányának kérésére távol tartási végzést léptettek érvénybe ellene. Mindez az után történt, hogy Morgan megpróbálta rátenni a kezét Lee Hollywood Hills-i otthonára, biztonsági őröket vett fel, hogy a rokonokat és kollégákat távol tartsák a háztól, Leet pedig tavaly június 8-án éjfélkor elvitte a házból egy lakásba. 

Keya Morgan ügyvédje nem reagált a mostani hírekre, tavaly viszont Morgan minden vádat tagadott, boszorkányüldözésnek nevezve az ügyet, amit Lee lánya generált, mert nem bírta elviselni, hogy Lee annyira kedveli őt. Akárhogy is, a távol tartási kérelmet a bíróság elfogadta, így Morgan sem Lee, sem lánya közelébe nem mehetett. Stan Lee életének utolsó időszakát az idős korral járó nehézségek keserítették meg, rosszul látott és hallott, befolyásolható volt és a rövid távú memóriája sem volt megbízható. A Marvel képregények atyja 2018 novemberében halt meg.

Kiemelt kép: Albert L. Ortega/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Amerikai animációs vígjáték
2019-06-19 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ha betegek vagyunk, orvoshoz megyünk. Jönnek a kivizsgálások, a laboratóriumi tesztek, majd meg
2019-06-18 23:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A 42 éves agárdi kertészt népes családja kísérte el a Ninja Warriorba
2019-06-18 23:48:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Netflix nagyon sok pénzt fizetett azért, hogy továbbra is elérhető legyen a platformon a Jóbarátok, úgyhogy aljas módon rá is próbálnak venni mindenkit, hogy minél többen újra és újranézzék a ku
2019-06-18 22:07:49 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A kórház rendszeres látogatója vagyok, ma is ott voltam kezelésen, és hallottam, hogy a nővérek arról beszélgetnek, hogy szombaton kirabolták az endoszkópiát
2019-06-18 22:03:19 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez