Kizuhant a nyakából a kétéves gyerek, amikor el akarta kapni a másikat, majdnem meghalt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kizuhant a nyakából a kétéves gyerek, amikor el akarta kapni a másikat, majdnem meghalt

A Budapest Környéki Törvényszék hat hónap két évi próbaidőre felfüggesztett fogházra ítélte életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt azt a férfit, akinek kizuhant a nyakából egy gyermek, amikor el akarta kapni a másikat.

A férfi a hozzátartozójánál volt egy családi összejövetelen Gyömrőn, és az udvaron játszott a gyerekekkel. A férfi a nap folyamán többször is nyakába ültette a kétéves rokonát, aki természetesen nagyon élvezte a játékot. Az esti órákban a gyerkőcök ismét kihívták játszani a férfit az udvarra, ahol a 4 éves ott tartózkodó másik gyermek elesett. A férfi a nyakában lévő picivel el akarta kapni a másik gyermeket esés közben, ezért elengedte a nyakában ülő kicsit, aki kizuhant a nyakából és nagyobb erővel a földre zuhant.

A gyermekek sírva mentek be édesanyjukhoz. A pici homlokán jól látható sérülések voltak.  Az anya megkérdezte a férfit, hogy mi történt, aki azt válaszolta, hogy nem látta a sérülés keletkezési körülményeit, azt feltételezi, hogy a két gyermek egymásnak szaladt. Az édesanya kifejezetten rákérdezett arra, hogy a gyermek nem esett-e ki a nyakából, de ezt a férfi letagadta. A kicsit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Csak a szakszerű orvosi ellátásnak köszönhető, hogy ezt végül el tudták hárítani.

A bírósági ítéletet minden az eljárásban résztevő fél tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Budapest Fejlesztési Központ új igazgatója szerint ez a következő hét év legfontosabb beruházása
2020-01-22 15:33:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Berki Mazsi és Berki Krisztián kalandozásai a nagyvilágban koránt sem értek még véget
2020-01-22 15:09:12 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez