Kövér mégis fontos problémának tartja a klímaváltozást

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kövér mégis fontos problémának tartja a klímaváltozást

Ahogy korábban megírtuk, Kövér László egy siófoki lakossági fórumon beszélt többek között a klímaváltozásról is, ahol az MTI tudósítása szerint azt mondta:

Az emberek Európa-szerte a bevándorlást és a terrorveszélyt tartják a legfontosabb kérdésnek, de a főáramú, Brüsszelt is uraló politikusok óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy ehelyett a jogállamiság, a kelet-európai országok hálátlansága vagy a klímaváltozás legyen a választás tétje

Kövér az MTI szerint úgy fogalmazott, hogy

egy friss felmérés szerint Németországban az emberek 31 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, de 32 százalék már a klímaváltozást, ami a független és pártatlan média agymosó hatása miatt van.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa ezek után azt szerette volna megtudni a házelnöktől, valóban úgy gondolja-e, hogy média agymosása miatt gondolják az emberek fontos problémának a klímaváltozást, szúrta ki a hvg.hu.

Kövér arra a kérdésre, hogy fontos problémának tartja-e a klímaváltozást, azt felelte, fontos problémának, sőt, a legfontosabb kérdések egyikének tartja.

Kiemelt kép: MTI/Sóki Tamás

folytatás

Legkedveltebb hírek
Adás előtt: Elkezdődött a szúnyoginvázió
2020-07-09 15:32:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Jamie célja: megmutatni és meggyőzni! Hogyan gondoljunk az egészségünkre, és miként készíthetünk tápanyagban, vitaminban gazdag, ám ízletes ételeket
2020-07-09 15:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Adás előtt: Madár Vera a Tények Plusz stábjának mesélt azokról a szokásokról, amik tipikusan a nyaralásra jellemzőek
2020-07-09 15:28:19 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez