Megszűnik az instagrammos app, aminek a létezéséről jó eséllyel nem is tudott

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megszűnik az instagrammos app, aminek a létezéséről jó eséllyel nem is tudott

Az Instagram külön üzenetküldő alkalmazása a Direct, amely hamarosan teljesen megszűnik – jelentette be Twitteren Matt Navarra közösségimédia-kommentátor (igen, ilyen is van). Azóta az applikációban magában is megjelent az üzenet, hogy már nem sokáig használható a program, írja a CNet.

Instagram is already killing its standalone Direct messaging app? @mosseri ? pic.twitter.com/sr0c90PzEc

? Matt Navarra (@MattNavarra) 2019. május 15.


Az itt lezajlott beszélgetések automatikusan átkerülnek az Instagramra, nem vesznek el, csak az applikáció kezét engedik el a fejlesztők. A Direct egyébként 2017 decemberében kezdte a pályafutását, de úgy tűnik, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Külön csevegőapp jöhet az InstagramhozEz lehet a végső gyomros a Snapchat számára.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi az oka az app megszűnésének. Sokan úgy gondolták, hogy legalább olyan népszerű lesz, mint a Messenger, ami a Facebookból vált ki – mégis, úgy tűnik, az embereknek nem kell még egy olyan applikáció, amin csak üzeneteket lehet küldözgetni egymásnak. A Messengernek versenyelőnye volt, akik pedig ehhez szoktak hozzá, azok valószínűleg ritkán használták a Directet.

Nagy Nikoletta korábbi cikkei Megszűnik az instagrammos app, aminek a létezéséről jó eséllyel nem is tudottElkezdődhet a katonarobotok koraKínában furcsa módszerrel gyógyítják a függőséget
folytatás

Legkedveltebb hírek
A legnagyobb közösségi oldal viszonylag gyorsan úrrá lett a szombat este kialakult problémán, hiszen nagyjából negyed tizenegy óta ismét rendesen működnek az értesítések a Facebook mobiltelefonos alkalmazásában, ráadásul a kihagyás ellenére senki nem maradt le semmiről, hiszen az Értesítések gombra kattintva látszódik minden, amiről a problémás időszak alatt nem értesültek a felhasználók
2020-01-25 22:27:00 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Wellness Buli hétvége: hétköznap esténként a Zenebutikon!
2020-01-25 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Több mint hatórás sikeres űrsétát hajtott végre szombaton a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két asztronautája ? írja az MTI
2020-01-25 21:34:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A 23 éves Alex Griswold egy vicces videót töltött fel a TikTok-ra arról, milyen a friss házasélet
2020-01-25 21:34:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez