Egymilliárdért reklámozzák Semjén Zsolt vadászati kiállítását

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egymilliárdért reklámozzák Semjén Zsolt vadászati kiállítását

Máris dőlnek a milliárdok a 2021-ben rendezendő vadászati világkiállításra, amelynek csak a kommunikációjára (pontosabban a kiállítás és a kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésével összefüggő kommunikációs feladatokra) várhatóan több mint egymilliárd forintot költenek. A megarendezvény, a hivatalos nevén Egy a természettel Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás mindenekelőtt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, KDNP-elnök szívügye. Ő egyben az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, szenvedélyes vadász hírében áll, aki sokáig izgalomban tartotta a sajtót emlékezetes svédországi rénszarvaskalandjával, főként annak finanszírozási forrásával.

A vadászati világkiállítás kommunikációs feladataira a nyertes ajánlatot ? nettó 1,027 milliárd forintos vállalási árral ? a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. konzorciuma adta be a Rogán Antal-féle Nemzeti Kommunikációs Hivatalnak. Ugyan még csak az ajánlatok bírálatáról készült összegzés férhető hozzá, de biztosra vehető a győzelem, más ajánlattevő ugyanis nem volt, csak a kormány sokmilliárdos plakátkampányait is vivő, Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó duó. A pr-cégekkel a korábban, a kommunikációs hivatallal 2018. júniusában kötött keretmegállapodás keretében folytatták le a közbeszerzési eljárást, és mint korábban megírtuk, ebben a konstrukcióban nincs versenytársa a Balásy-kettősnek.

Újabb 10 milliárdot tolnak Rogánék a plakátkampányolásbaIdén ez már a második 10 milliárdos keretmegbízás Balásy Gyula cégeinek.

Az összegzésből az nem derül ki, hogy a munka mekkora részét végzi a két kommunikációs cég, de jelezték, hogy alvállalkozókat vesznek majd igénybe kutatási feladatok, minőségmenedzsment, PR ügynökségi szolgáltatások, rendezvényszervezési feladatok, médiatervezés és vásárlás esetében. A bedolgozóként megjelölt három alvállalkozó

a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft., a p2m Consulting Szolgáltató és Tanácsadó Kft., valamint a Századvég Politikai Iskola Alapítvány.

A világkiállítás lebonyolításért felelős kormánybiztosnak, Kovács Zoltánnak és Semjén Zsoltnak 2019 végéig kell véglegesítenie a rendezvény és az ehhez szükséges programok előkészítési munkálatait és költségeit. A kormány tavaly év végén az előkészületekre 7 milliárd forintot különített el Kovács Zoltán pedig korábban arról beszélt, hogy ?csaknem 50 milliárd forintot szán a kormány? a Hungexpo teljes területének megújítására, amellyel megteremti az olyan nemzetközi és világszínvonalú rendezvények infrastrukturális és logisztikai feltételeit, mint a 2021-es Vadászati Világkiállítás és a 2020-as Eucharisztikus Kongresszus.

Kiemelt kép: Mohai Balázs / MTI

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Lockheed Martin egyik vezetőjét akarták az USA budapesti nagykövetének
2019-05-20 05:24:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le
2019-05-20 04:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Tarts Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal szombat délelőtt a SuperTV2-n!
2019-05-20 01:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Jean-François Richet Szereplők: Vincent Cassel, François Cluzet, Lola Le Lann, Al
2019-05-20 00:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Kényelmes megoldás, ha a szüleiddel laksz, hiszen nem kell rezsit fizetned, és biztosan jut a megszokott házikosztból is
2019-05-20 00:00:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Christa és Florian kapcsolata barátivá szelidül. Brinkmann professzor önmagát okolja kollégája
2019-05-19 23:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez