Az év apukája: tök más gyereket vitt haza az óvodából a lánya helyett

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az év apukája: tök más gyereket vitt haza az óvodából a lánya helyett

Az alábbi eset Zsesart településen történt; akinek nem mond sokat a hely neve, annak eláruljuk, hogy az Uszty-vimi járásban található, aki még így sem tudja: ez Komiföldön van (Oroszországban, Európa északkeleti határán).

Orosz sajtóértesülések szerint egy apa akkor vette csak észre, hogy kislánya helyett egy tök másik gyereket vitt el az óvodából, amikor már hazaérkeztek.

Amint kiderült, hogy valaki illetéktelenül elvitt egy gyermeket, az óvónők tárcsázták a rendőrséget; a zsaruk kiérkezésével egyidőben ért vissza az oviba a nem annyira figyelmes apuka a véletlenül hazavitt kislánnyal. A hatóságok szerint a férfi nem büntetlen előéletű, és a nem szándékos gyerekrabláskor józan is volt.

A Life.ru cikkében emlékeztetnek egy korábbi hasonló esetre, Csebokszáriban egy nagymama vitt haza véletlenül más gyereket az unokája helyett, ám ott kicsit később derült ki a csere, mert a kislány jól érezte magát a vendégségben, megvacsorázott és egy jót játszott a kutyával.

 

Kiemelt kép: iStock (illusztráció)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az egyik legrettegettebb sorozatgyilkos kivégzése borzolja a kedélyeket a városban
2020-05-25 14:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Több képviselő is az Emmi-miniszterről kérdezte a miniszterelnököt, aki többször is köszönetet mondott Kásler munkájáért
2020-05-25 14:17:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait
2020-05-25 14:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez