10 év után derült ki, hogy miért voltak fájdalmai Szőcs Renátának

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A TV2 Star Academy győztese vőlegénye unszolására fordult orvoshoz, mivel étkezések után rendszeresen rosszul érezte magát. Kiderült, hogy az órákon át tartó fájdalmakat laktóz- és gluténérzékenység okozta. Szőcs Renáta már csak azt bánja, hogy nem sokkal korábban fordult orvoshoz a panaszai miatt.

Tíz éve tartó rejtélyre talált megoldást a napokban Szőcs Renáta. A gyönyörű énekesnő gyerekkora óta rendszeresen fájdalommal és rosszullétekkel küzdött egyes étkezések után.

?Egy jó szendvics vagy töltöttkáposzta után sokszor órákig nem voltam jól, és azt éreztem, hogy legszívesebben csak feküdnék a kanapén mozdulatlanul. Puffadással, hasfájással küszködtem és nem értem miért. Sokáig inkább csak keveset ettem az ilyen típusú ételekből és így picit enyhülni látszott a dolog. Aztán a párom – mivel ő látott legtöbb alkalommal szenvedni étkezés után – rávett, hogy ideje elmenni orvoshoz? ? mondta a Star Academy egykori győztese.

Az énekesnő orvosa egy alapos vizsgálat után megerősítette, hogy Renáta laktóz- és gluténérzékeny, így most gyökeresen változtatnia kell az eddigi életmódján.

?Szerencsére nagyon sok olyan termék van már a piacon, ami lehetővé teszi, hogy egy laktózérzékeny vagy gluténérzékeny ember is tudja fogyasztani. A reggeli kávémat nem tudnám elképzelni tej nélkül, de szerencsére van erre megoldás, vagy még tudnám sorolni a hasonló példákat. Annyiban sajnos nehéz, hogy egy jó családi ebédnél már nem tudom olyan jóízűen fogyasztani a töltöttkáposztát vagy az erdélyi ?pityókás kenyeret?, mint régen? ? tette hozzá Szőcs Renáta, aki csak azt bánja, hogy nem sokkal korábban fordult orvoshoz a panaszai miatt.

?Azt tanácsolom a hasonló helyzetben lévő embereknek, hogy bármennyire makacsan állnak hozzá, menjenek orvoshoz, és ne úgy gondolkodjanak, mint én tíz évig. Már az is egy jel, ha gyakran felpuffadnak, hasi görcsök és fájdalmak jelentkeznek, vagy nagyon eltelítődve érzik magukat órákon át, pedig csak egy kefirt és egy kis péksüteményt fogyasztottak. Ezek mind jelek, a szervezetünk jelzi, hogy valamit nehezebben, vagy épp képtelen feldolgozni. Én sosem gondoltam volna, hogy ez bármikor megtörténhet velem, ezért most én is belátom, hogy hamarabb kellett volna tegyek érte. Úgyhogy, remélem segíthet másoknak az én esetem és talán lesz olyan, aki jobban odafigyel majd ezekre a tünetekre? ? nyilatkozta Szőcs Renáta.

The post 10 év után derült ki, hogy miért voltak fájdalmai Szőcs Renátának appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az Űrpiknik egy problémás egyetemista lány és egy magát kevésre tartó űrlény estéjét meséli el
2019-08-22 09:57:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Az online magamutogatásról és a budapesti éjszakáról szóló FOMO előzetese az Indexen látható először
2019-08-22 09:31:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A korábbi győztes, George Clooney ezúttal be sem került az első tízbe a Forbes listáján
2019-08-21 19:56:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Ha még nem fesztiváloztad volna ki magad, mától 25-ig rendezik meg ötödik alkalommal a Gyüttment Fesztivált a Szekszárd melletti Sötétvölgyben
2019-08-21 19:05:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
A Blumhouse stúdió szerint legalábbis egyelőre biztos ne várjuk az ötödik részt
2019-08-21 18:47:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Augusztus 25-én rendezi meg első közösségi piknikjét a Mit játsszunk? társasjátékos blog csapata a Margitszigeten
2019-08-21 15:51:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez