Baromi fura sztori derült ki az Őserdő hőse két főszereplőjéről, és röhögni fogsz

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Baromi fura sztori derült ki az Őserdő hőse két főszereplőjéről, és röhögni fogsz

Megvan még az 1997-ben forgatott Őserdő hőse? Tudjátok, Brendan Fraser volt a dzsungelben élő George, Leslie Mann pedig a film női főszereplője, Ursula, akit az Őserdő hőse ment meg.

Na, szóval Mann volt a vendége a Busy Tonight című talkshow-nak, ahol kiderült, a színésznő totálisan bele volt esve Fraserbe a forgatáson, de olyannyira, hogy a jövendőbeli férjét látta benne:

Azt hittem, hozzá fogok menni George-hoz, vagyis Brendanhöz. Annyira szórakoztató és vicces volt. Beleestem a forgatás alatt. Azt mondtam a férjemnek, ?Judd, szerelmes vagyok Brendanbe.?, ő meg azt mondta, tudja. Elkezdtem tök furcsán viselkedni a forgatásokon, amire rátett, hogy Brendan folyamatosan pucér volt. Minden reggel együtt kezdtünk a sminkesekkel, és folyton úgy jött be reggel, hogy megcsókolt. De tényleg, minden reggel így köszöntött. Aztán egy reggel zabpelyhet kajáltam, mikor jött volna megcsókolni. De a szám ragadt ettől az izétől, a sziruptól, és onnantól kezdve, soha nem csinálta többet

? magyarázta Mann, a műsor ezen pillanatán pedig belépett Fraser a stúdióba azzal a mondattal:

Nem szeretem a juharszirupot!

Majd leültek kicsit beszélgetni, a színésznő pedig megkérdezte Frasert, tudta-e, hogy szerelmes volt belé akkoriban. Akadt ugyanis jelenet a filmben, mikor szerelmet vall George-nak, de az azért ment ennyire jól, mert minden szó igaz volt belőle.

Hogy a fenébe nem lehet valaki Leslie Mannbe szerelmes?

? válaszolt Fraser, majd a színésznő rákérdezett viccesen:

Randizunk?

Végül Fraser előbb poénosan elmesélte, hogy Mann férje a forgatáson végig a bokorból leskelődött utánuk, de még ad a színésznőnek egy ajándékot, egészen pontosan az ágyékkötőt, amit a filmben is viselt. Zseniális az összes reakció, tényleg érdemes megnézni, IDE kattintva.

Fotó: Getty Images / Handout

Nagyon hasonló sztori derült ki Sandra Bullockról és Keanu Reevesről is:

Keanu Reeves és Sandra Bullock nagyon bejöttek egymásnak a Féktelenül forgatásán, de hallgattak rólaKész, ezt nem hisszük el.

Kiemelt kép: Rich Fury/Getty Images for DIRECTV

folytatás

Legkedveltebb hírek
Sir Ian McKellen színészistenség nemrég betöltötte a 80-at, a Graham Norton Show-ban pedig beszélt a meglepetésbulijáról, amit a barátai szerveztek neki a jeles a
2019-06-17 21:53:07 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tizenegymilliárdra emelkedhet 2100-ra a Föld lakossága ? közölte az ENSZ Gazdasági és Szociális Ügyek Főosztálya hétfőn New Yorkban nyilvánosságra hozott jelentésben
2019-06-17 21:27:03 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Pumped Gabo már akkor nagyon izmos volt, amikor megismertük, azóta viszont még izmosabb lett
2019-06-17 21:18:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nem véletlen tévedésről van szó: összehangolt értelmetlenségről van szó
2019-06-17 21:09:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Rendező: Keoni Waxman Szereplők: Steven Seagal, Luke Goss, Lauro Chartrand, Georges St-Pierre, Darren E
2019-06-17 21:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez