így választhatjuk ki a legjobb lakásbiztosítást

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
így választhatjuk ki a legjobb lakásbiztosítást

A lakásbiztosítás az ingatlan és az ingóságok biztosítására szolgál. Az alapcsomag jellemzően tartalmazza a villámcsapás okozta másodlagos károkat, valamint a beázást, a füst- és tűz okozta megsemmisüléseket is. Ezek az úgynevezett alapkockázatok, melyeken kívül másra is egyszerűen biztosíthatjuk ingatlanunkat. Érdemes gondolni vagyontárgyaink megfelelő védelmére is, ingóságbiztosítás nélkül ugyanis senki nem téríti meg a károkat, ha egy vihar vagy egy csőtörés utáni beázás adott esetén eláznak számítástechnikai kellékeink.

A lakásbiztosítás kiválasztásánál mindig előtérbe kell helyeznünk, hogy az igényeinknek megfeleljen. Sosem szabad egy ismerős vagy barát miatt az adott biztosítóhoz ragaszkodni, érdemes inkább mindig több ajánlatot is bekérni, ami alapján a legésszerűbb döntést hozhatjuk meg. így megadjuk magunknak a lehetőséget, hogy az általunk vélt legjobb biztosításnál jobb ajánlatot kapunk más pénzintézettől.

Alapvetően nem egyszerű az összes biztosító ajánlatát kellő alapossággal megvizsgálni, de érdemes időt szánni rá, hiszen minden cég más árakkal dolgozik, és nem mindegy, hogy mennyiért jutunk hozzá adott esetben ugyanahhoz a szolgáltatáshoz.

Mindig tartsuk szem előtt, hogy a lakásbiztosítás ugyanolyan, mint az ingatlanpiac. A szolgáltatások a szerződések aláírása után módosulhatnak és az árak is évről évre változhatnak, emiatt fontos, hogy akár 2-3 évente felülvizsgáljuk a már megkötött lakásbiztosítást.

Ajánlott nemcsak a már meglévő biztosítónál található opciókat átnézni, hanem a piac többi szereplőjétől is ismételt ajánlatot kérni. Az évek múlásával ugyanis az is elképzelhető, hogy másik vállalkozásnál ár-érték arányban jobban járunk. Az internet segítségével egyre modernebb, felhasználóbarátabb szolgáltatások jelennek meg a piacon, és sok esetben kedvezőbb áron juthatunk hozzá egy akár jobb fedezettel rendelkező biztosításhoz online, mint az addigi biztosítónknál.

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy manapság az ügyfelek elvárják az olcsó megoldásokat, ezért bizonyos biztosítótársaságok rendkívül alacsony árakon dolgoznak. Ez viszont nem azt jelenti, hogy nem adnak megfelelő szolgáltatást, hiszen az új, digitális megoldások, és ezáltal a költséghatékony működés lehetővé teszi, hogy magas minőséget alacsony áron tudjanak nyújtani.

Összességében tehát az a legfontosabb, hogy tisztában legyünk vele, mire szerződünk, ellenkező esetben egy káreset bekövetkeztekor komoly meglepetések érhetnek.

Szponzorált tartalom

A cikk a CHERRISK támogatásával készült.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Müller meglepő felfedezést tesz, miszerint Tardos országos kémprogramot futtatott
2020-02-19 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Szörfdeszka, Matrica, Szendvicskeksz, Beton tetőcserép
2020-02-19 01:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Luc Besson Szereplők: Jean Reno, Natalie Portman, Gary Oldman, Danny Aiello, Peter Appel
2020-02-19 01:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Alizék bankrablásra készülnek, hogy megszerezzék a kártyát
2020-02-19 00:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Elliott Lester Szereplők: Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen, David Mor
2020-02-18 23:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-02-18 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez