Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A Showder Klub 23. évadának 8. részében Orosz Gyuri volt a házigazda, felléptek még Somogyi András, Trabarna és az ifjonc Maczkó Ádám, aki örömhírt hozott.

Orosz Gyurit elgondolkodtatta egy közelmúltban felröppent hír egy egyedi lánykérésről, ami többet elárult a vőlegényről, mint amennyit a menyasszonyon kívül bárki tudni szeretett volna. Orosz sem tudott elmenni szó nélkül az autókhoz szexuálisan vonzódó férfi mellett.

Maczkó Ádám még csak másodszorra volt a Showder színpadán, de máris be tudott számolni arról, hogy gyökeresen megváltozott a magánélete az első fellépés óta. Barátnője lett ? aki alacsonyabb nála! ?, össze is költöztek és azóta azon megy a harc, hogy kinek a holmijai kerüljenek a felső polcra.

Lorán Barnabás, alias Trabarna a kutyatartás és nevelés saját maga alkotta szabályairól mesélt, majd elgondolkodott azon, mi jöhet egy száraz november után és mi igazából a baj az alkoholizmussal?

A kiváló hangutánzó, Somogyi András hallott egy hírt, miszerint az autólopás ellen a jövőben arcfelismerő rendszerrel védekeznének az autógyártók. A tulajdonosnak csak az érzékelőbe kellene néznie, hogy kinyíljon az ajtó, de ha egy idegen próbálkozna, akkor esélye sem lenne bejutni. De mi történne Kínában?

Nézd a Showder Klub bemutatja adásait ? Mogács Dániellel és Hajdú Balázzsal ? vasárnap este 21 és 22 órától az RTL II-n!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Megszólalt a nő, aki kővel ütött agyon egy teknőst Szombathelyen még a fideszes
2019-06-16 19:35:38 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Meghan hercegné és Priyanka Chopra egy televíziós gálán ismerkedtek még 2016 környékén, majd szép lassan a legjobb barátnőkké váltak ? legalábbis a külföldi sajtó szerint
2019-06-16 18:55:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Harminc évvel ezelőtt temették újra Budapesten Nagy Imrét és négy társát, a kerek évforduló alkalmából ingyenes Szabadságkoncertet tartanak a Hősök terén
2019-06-16 18:52:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A lett Krists Neilands győzelmével ért véget a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny, a másik két dobogós helyen pedig hazai versenyzők végeztek, Dina Márton és Valter Attila
2019-06-16 18:46:36 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez