Szent a béke a háborúzó szépségvloggerek közt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szent a béke a háborúzó szépségvloggerek közt

Ahogy arról mi is beszámoltunk, James Charles népszerű szépségvloggert kollégája, Tati Westbrook azzal vádolta, hogy hetero srácokra nyomult, próbálva meggyőzni őket, hogy valójában nem heterok. Charles több millió követőt vesztett, aztán Westbrook arra kérte az embereket, hogy hagyják abba a srác zaklatását.

A szépségvlogger srác ellen felkelő videós arra kér mindenkit, fejezzék be a gyűlölködéstNémi magyarázatot adott ismét a vitára.

Azóta Charles kiadott egy 41 perces videót, amiben az ellene felhozott állításokat próbálja megcáfolni, aminek köszönhetően elkezdtek újra növekedni a követői az orbitális zuhanás után. Most Westbrook kiadott egy közleményt Twitteren, amiben próbál véget vetni az egész viszálynak, legalább is publikus formában.

Az elmúlt héten többször beszéltünk folyamatosan James Charles-szal, és úgy gondoljuk, hogy a közösségünk, továbbá a közönségünk és a saját mentális egészségünk érdekében abbahagyjuk ezt. Éppen ezért nem fogok semmilyen további kommentet hozzáfűzni a dologhoz nyilvánosan, remélem és imádkozom érte, hogy senki más sem fog semmi sértőt mondani a nevemben.

Bár az eredeti videót nem bánja, azt mindenképpen, ahogy erről beszélt a videóban.

Bár nem bánom, hogy kifejeztem az aggodalmaimat, abszolút bánom azt, ahogy kifejeztem, jobban kellett volna csinálnom. Még most is rengeteg dolgot szeretnék tisztázni, de a további bizonygatás semmi máshoz nem vezet, mint további vérontáshoz. Éppen ezért félreteszem a vágyat, hogy jobban megértsen mindenki, és minden ezzel kapcsolatos további párbeszédet privátban intézek ezentúl.

pic.twitter.com/G8Gsqv4diT

? Tati Westbrook (@GlamLifeGuru) 2019. május 19.

Szóval nincs itt semmi látnivaló, mindenki távozhat, röviden. Véget ért a vérontás majdnem egy órás videókkal. Van egy olyan olvasata is az egésznek mondjuk, hogy az egész csak egy nagy promóciós adok-kapok volt, cinikusan megtervezve, hogy felhívják magukra a figyelmet, így szerezve hosszú távon nagyobb követői bázisra, amennyiben így volt, bejött. Hisz sokan ennek a balhénak a kapcsán olvastak először róluk.

Kiemelt kép: Stefanie Keenan/WireImage

folytatás

Legkedveltebb hírek
A hazai bencés gyógynövénykultúra egyidős a pannonhalmi monostorral
2019-06-21 00:20:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az emberek fejében sokszor furcsa kép él a monostorokról és lakóiról: szigorú szabályok szerint élő, a világ felé nem igazán nyitó közösségeket képzelnek el a falak mögé, pedig ennél távolabb semmi sem állhat a valóságtól
2019-06-21 00:13:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Pannonhalmáról a legtöbb magyarnak jó eséllyel csak az iskolában megtanultak jutnak eszébe: az ezeréves apátság, illetve a legfontosabb magyar szórványemlék, az ötvennyolc magyar szót ? így a?fehervaru rea meneh hodu utu rea”, azaz ?Fehérvárra menő hadi útra” mondatrészt is ? magában foglaló tihanyi alapítólevél, amit az épületegyüttes levéltárában őriznek
2019-06-21 00:13:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A csapatnak egy bosszantó vietnami háborús veteránra kell támaszkodnia, hogy megtalálja Andrew Back tizedes gyilkosát
2019-06-20 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egy év hallgatás után saját Vlogján nyilatkozott pártpolitikáról és az önkormányzati választásokról az ellenzéki politikus
2019-06-20 22:55:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A fiatal párton kívüli Balázsy Péter nem véletlenül indíthatta el nemrég a közszereplői Facebook-oldalát
2019-06-20 22:47:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez