Szent a béke a háborúzó szépségvloggerek közt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szent a béke a háborúzó szépségvloggerek közt

Ahogy arról mi is beszámoltunk, James Charles népszerű szépségvloggert kollégája, Tati Westbrook azzal vádolta, hogy hetero srácokra nyomult, próbálva meggyőzni őket, hogy valójában nem heterok. Charles több millió követőt vesztett, aztán Westbrook arra kérte az embereket, hogy hagyják abba a srác zaklatását.

A szépségvlogger srác ellen felkelő videós arra kér mindenkit, fejezzék be a gyűlölködéstNémi magyarázatot adott ismét a vitára.

Azóta Charles kiadott egy 41 perces videót, amiben az ellene felhozott állításokat próbálja megcáfolni, aminek köszönhetően elkezdtek újra növekedni a követői az orbitális zuhanás után. Most Westbrook kiadott egy közleményt Twitteren, amiben próbál véget vetni az egész viszálynak, legalább is publikus formában.

Az elmúlt héten többször beszéltünk folyamatosan James Charles-szal, és úgy gondoljuk, hogy a közösségünk, továbbá a közönségünk és a saját mentális egészségünk érdekében abbahagyjuk ezt. Éppen ezért nem fogok semmilyen további kommentet hozzáfűzni a dologhoz nyilvánosan, remélem és imádkozom érte, hogy senki más sem fog semmi sértőt mondani a nevemben.

Bár az eredeti videót nem bánja, azt mindenképpen, ahogy erről beszélt a videóban.

Bár nem bánom, hogy kifejeztem az aggodalmaimat, abszolút bánom azt, ahogy kifejeztem, jobban kellett volna csinálnom. Még most is rengeteg dolgot szeretnék tisztázni, de a további bizonygatás semmi máshoz nem vezet, mint további vérontáshoz. Éppen ezért félreteszem a vágyat, hogy jobban megértsen mindenki, és minden ezzel kapcsolatos további párbeszédet privátban intézek ezentúl.

pic.twitter.com/G8Gsqv4diT

? Tati Westbrook (@GlamLifeGuru) 2019. május 19.

Szóval nincs itt semmi látnivaló, mindenki távozhat, röviden. Véget ért a vérontás majdnem egy órás videókkal. Van egy olyan olvasata is az egésznek mondjuk, hogy az egész csak egy nagy promóciós adok-kapok volt, cinikusan megtervezve, hogy felhívják magukra a figyelmet, így szerezve hosszú távon nagyobb követői bázisra, amennyiben így volt, bejött. Hisz sokan ennek a balhénak a kapcsán olvastak először róluk.

Kiemelt kép: Stefanie Keenan/WireImage

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egy arrajáró készített egy wollongongi garázsról egy fotót
2020-07-13 10:17:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint az általa irányított szervezet számára a halasztásnál egyszerűbb megoldás lett volna törölni a 2020-as, tokiói olimpiát, írta az MTI
2020-07-13 10:15:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Southamptoni Egyetem kutatói megvizsgálták, hogy mennyi szén-dioxid volt a levegőben a pliocén időszakban, nagyjából 3,3 millió évvel ezelőtt – írja az IFL Science
2020-07-13 10:14:38 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a  letartóztatásban lévő férfival szemben, aki évekig kényszerítette szexuális cselekményre nevelt gyermekét és két lányát
2020-07-13 10:08:38 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
David és Victoria Beckham legidősebb gyereke, a 21 éves Brooklyn Beckham megkérte a barátnője, Nicola Anne Peltz kezét, akivel mindössze hét hónapja ismerik egymást
2020-07-13 10:03:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hozzátette: Szerbia le fogja győzni a koronavírust, ehhez viszont fegyelem kell
2020-07-13 10:00:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez