Strache után felkészül Salvini, Orbán?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Strache után felkészül Salvini, Orbán?

Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben azt írja, Heinz-Christian Strache politikai pályafutásának befellegzett. A publicista szerint megérdemli a sorsát.

Ostoba volt, elővigyázatlan, naiv, hülye.

Szerinte csak egy igazi ?amatőrt, politikai hülyegyereket? tud úgy behálózni a titkosszolgálat, mint a szabadságpárti poltikust  Ibizán. Hiszen biztos, hogy a néhai Jörg Haiderrel ellentétben, Strache

egy titkosszolgálati akció áldozata lett. (…) Az egésznek az a lényege, hogy kellett egy orosz szál a buliba, mert most az oroszok lettek kinevezve patás ördögnek. (…) És persze elindult az oroszok elleni hollywoodi és sajtóbéli hajtóvadászat, sok-sok titkosszolgálati munkával.

A Strache-botrány semmi ahhoz képest, ha egyszer kiderülne, ?mi hangzik el egy Soros?Juncker vagy egy Soros?Kurz megbeszélésen?, de ilyen nem lesz, ez nem érdeke ?a megfelelő titkosszolgálatokat mozgató? elitnek.

Felkészül Olaszország, Magyarország

Nekünk pedig azt kell tudnunk, hogy ezek a titkosszolgálatok ma ott vannak mindenhol, ahol a nemzeti érdekek élveznek többségi támogatást. (Felkészül Olaszország és Magyarország.)

A publicista az EP-választások finisére időzített akció alapján azt  arra figyelmeztet, hogy ?ezek tényleg mindenre képesek, éppen ezért ennek tudatában kell velük harcolni.?

Orbán Viktor sem hülye, ő is tudja, hogy ami Bécsben történt, az neki is szól.

Ezt már a Népszavának mondta névtelen fideszes forrása, aki Bayer Zsolthoz hasonlóan szintén azzal magyarázta a Strache-ügyet, hogy a régi elit megmutatta, mire képes, hogy megőrizze  pozícióját a bevándorláspárti erőkkel szemben. A lap ugyanakkor emlékeztet rá, a fideszes narratíva sántít, mert nincs semmilyen botrány, ha Orbán Viktor szövetségese elutasítja az őt tőrbe csalók ajánlatát.

Külön kínos, hogy Strache maga hozta szóba a videóban a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecinát, és azt, hogy a befektető ?minden magyar médiát felvásárolt Orbánnak az utóbbi 15 évben és előkészítette neki azokat?. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Népszavával közölte, nem indít vizsgálatot, nem foglalkozik ?híresztelésekkel?. A lap megkereste a Gazdasági és Versenyhivatalt is, amely tudatta, jelenleg náluk sincs eljárás.

Kiemelt kép: Orbán Viktor és Heinz-Christian Strache a Karmelita kolostorban május 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd

folytatás

Legkedveltebb hírek
A helyi megbízott rendőrfőnök felfoghatatlannak nevezte a fotókat
2020-07-04 13:20:50 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Egyetlen nap alatt 22 ezer 771 esetet regisztráltak
2020-07-04 12:54:17 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Bejelentette visszavonulását Lin Tan kétszeres olimpiai és ötszörös világbajnok kínai tollaslabdázó, írta az MTI
2020-07-04 12:36:26 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez