A Trónok harca Jaime Lannistere petíciót indítana a sorozat folytatásáért

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A Trónok harca Jaime Lannistere petíciót indítana a sorozat folytatásáért

A tény, hogy befejeződött a Trónok harca, nemcsak a rajongókat akasztotta ki, hanem a produkcióban résztvevő színészeket is. A Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau az Instagramon posztolt videójában, amellett, hogy megköszöni, hogy ennyien nézték a sorozatot, azt fontolgatj, hogy petíciót indít a folytatásért. Ez nyilvánvalóan vicc, de van, aki tényleg petíciót indítana, nem a folytatást, hanem az évad újra forgatását illetően.

?Utolsó epizód. A valaha volt legnagyobb nézettség. De most vége. Ez elég szomorú. Milyen jó 10 év volt. Nagyon köszönöm, hogy néztétek. Az utolsó rész pedig csodálatos volt. Szerintem nagyon jó befejezést kapott a sorozat, na és Arya…Tudom, hogy mindig ezeket az előzményfilmeket készítik mostanában, de mi van a folytatással? Mit szólnátok egy petícióhoz? Egy online petíció az HBO-nak, hogy készítsenek egy folytatást Arya Starkkal.?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

THANK YOU !!!!! #gameofthrones #aryastarksequel #bestcastandcrew

Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2019, időpont: 2:28 (PDT időzóna szerint)

A sok csalódás után méltó befejezést kapott a Trónok harcaVége, nincs többé Trónok harca, de legalább helyreállt a világ rendje, és egész meglepő lezárással varrták el a szálakat.

Kiemelt kép: RICH POLK / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
A DK főpolgármester-jelöltje 3x3 vállalást tett a programbemutatóján
2019-06-19 11:27:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez