?Ezek után újra szeretni fogsz? ? mondta a válófélben lévő feleségét megerőszakoló tófeji férfi

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
?Ezek után újra szeretni fogsz? ? mondta a válófélben lévő feleségét megerőszakoló tófeji férfi

Már az előkészítő ülésen jogerős ítéletet hozott a Zalaegerszegi Járásbíróság annak a 40 éves tófeji férfinak az ügyében, aki megerőszakolta a válófélben lévő feleségét tavaly novemberben.

A férfi 2002-ben vette feleségül a nőt. Két évvel később kislányuk, 2009-ben pedig egy kisfiúk született. Kapcsolatuk azonban annyira megromlott, hogy a nő tavaly ősszel közölte a férfival, hogy válni akar. Innentől közös ingatlanban éltek ugyan, ám külön aludtak.

A nő november 4-én hajnalban felkelt, majd kiment a konyhába, hogy bevegyen egy nyugtatót. A zajra felébredt a férje és utánament, a háta mögé lépett, majd a konyhapulthoz nyomta és megerőszakolta. Az asszony megpróbált ellenkezni, és kérte a férfit, hogy engedje el, de ő erre csak azt felelte, hogy ezek után majd újra szeretni fogja és fizetni is fog a szexért, mert úgyis csak a pénz kell neki. Az asszony még ebben a hónapban beadta a válókeresetet.

Pár héttel később a nő este fürdéskor észrevette, hogy a férfi az udvarban álló melléképület tetejéről leselkedik. A férfi ezt követően befutott az ingatlanba, és felszólította a gyerekei anyját, hogy csókolja meg. A nő erre nem volt hajlandó, és szabadulni próbált a férfi szorításából. Eközben a nő kiskorú gyermekei édesanyjuk védelmére keltek, aki csak így tudott kiszabadulni a férfi szorításából, majd a közelben lakó ismerőséhez futott segítségért.

A férfi a keddi előkészítő ülésen részletes beismerő vallomást tett és lemondott a tárgyalás jogáról is, amit a bíró elfogadott. A bíróság folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen 2 év börtönre ítélte a férfit, amelynek végrehajtását 4 évre felfüggesztette.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Zsarolási kísérlet volt a vád. Az Indexnek azt mondta, azért is tett beismerést, mert "abban a világ
2019-06-25 14:01:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A magyar kormány nem adott magyarázatot a dokumentum visszatartására
2019-06-25 13:47:49 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Bár sokan nem gondolták volna róla, a szépségkirálynő mégis megmutatta, mire képes az Exatlon Hungary-ben
2019-06-25 13:45:05 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez