Van élet a Trónok harca után is! (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Van élet a Trónok harca után is! (X)

A tagadás

Először nem hiszed el, hogy vége. Minden lehetséges módon tiltakozol (Facebook posztok, baráti beszélgetések, tüntetések, petíciók) ellene, pont, mint June A szolgálólány meséjében. A Hulu többszörös díjnyertes sorozata június 6-án már a 3. évadával érkezik az HBO GO-ra, amelyben végleg elszabadulnak az indulatok és kitör a forradalom.

A harag

Oh, igen, a régi ismerős, aki nem hagy nyugodni. Szervezkedsz, bosszút forralsz, harcolsz. Csak úgy, mint a Harcos főszereplője. A Bruce Lee írásai alapján készült harcművészeti sorozat a szokásos Cinemax minőséget hozza: pörgős és látványos akciók, szex és izgalmas sztori, amely a 19. század második felében, a véres Tong-háborúk időszakában játszódik San Franciscóban. A sorozat alkotója pedig nem más, Jonathan Tropper, aki a kultikus Banshee című akciósorozat készítője.

Az alkudozás

Lassan csökken a harag, és átveszi a helyét a racionalitás, legalább is látszólag. Jöhet az alkudozás, mint a Wall Street nagykutyája, Bobby Axelrod a Milliárdok nyomában. A 4. évadát taposó Showtime sorozatban az Emmy és Golden Globe díjas Paul Giamatti (Kerülőutak, Golyózápor) és Damian Lewis (Az elit alakulat, Homeland: A belső ellenség) feszül egymásnak ebben a provokatív sorozatban. Átverések, pénzügyi csalások, remek karakterek.

A depresszió

Az eredménytelen próbálkozás után ismét kudarcot vallottunk. Szélmalom harcot vívunk, pont mint a tűzoltók és tudósok Csernobilban. Az HBO saját gyártású minisorozata gyomorbavágó őszintességgel és realisztikusan mutatja be az 1986-os atomkatasztrófát. A színészek (Stellan Skarsgaard, Jared Harris, Emily Watson) fantasztikusak, visszafogott játékukkal még hitelessebbé teszik a történetet.

Az elfogadás

Végül, több száz órányi sorozatnézés után rádöbbenünk, hogy van élet a Trónok harca után is. Jöhetnek a vidám (Agymenők, Modern család, Barry), a pörgős akció (Gomorra, Templomosok) vagy épp az izgalmas és elgondolkodtató dráma sorozatok (A 22-es csapdája, A tett, Gentleman Jack, Megszállottak viadala).

Te melyiket választod? Bármelyik mellett is döntesz, ezeket mind megtalálod az HBO GO-n, ahol most már több mint 6300 órányi lokalizált tartalom közül választhatsz, ráadásul 1 hónapig ingyen kipróbálhatod. Ugye, hogy máris jobban érzed magad?!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egyik napról a másikra felszívódott az egyik legnagyobb magyar őssejtbank
2019-07-18 09:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Sammy és Nathan házassága fordulóponthoz érkezik, amikor is elmondják a szülőknek, hogy pontosan miért is költöztek vissza a családi házba
2019-07-18 09:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A vádirat szerint Tát Margit a 31 milliós bűnmegelőzési projekt forrásait fordította ismeretlen célra
2019-07-18 09:37:31 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A túlsúly növeli a betegség relapszáló-remittáló típusának kialakulási esélyét és rontja a kezelés hatékonyságát
2019-07-18 09:34:53 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A Joshi, a legjobb barát című vadonatúj beszélgetős műsorban a műsorvezető baráti őszinteséggel beszélget sztárvendégeivel
2019-07-18 09:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye emlékeztet, az eset tavaly júliusban történt
2019-07-18 09:15:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez