Van élet a Trónok harca után is! (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Van élet a Trónok harca után is! (X)

A tagadás

Először nem hiszed el, hogy vége. Minden lehetséges módon tiltakozol (Facebook posztok, baráti beszélgetések, tüntetések, petíciók) ellene, pont, mint June A szolgálólány meséjében. A Hulu többszörös díjnyertes sorozata június 6-án már a 3. évadával érkezik az HBO GO-ra, amelyben végleg elszabadulnak az indulatok és kitör a forradalom.

A harag

Oh, igen, a régi ismerős, aki nem hagy nyugodni. Szervezkedsz, bosszút forralsz, harcolsz. Csak úgy, mint a Harcos főszereplője. A Bruce Lee írásai alapján készült harcművészeti sorozat a szokásos Cinemax minőséget hozza: pörgős és látványos akciók, szex és izgalmas sztori, amely a 19. század második felében, a véres Tong-háborúk időszakában játszódik San Franciscóban. A sorozat alkotója pedig nem más, Jonathan Tropper, aki a kultikus Banshee című akciósorozat készítője.

Az alkudozás

Lassan csökken a harag, és átveszi a helyét a racionalitás, legalább is látszólag. Jöhet az alkudozás, mint a Wall Street nagykutyája, Bobby Axelrod a Milliárdok nyomában. A 4. évadát taposó Showtime sorozatban az Emmy és Golden Globe díjas Paul Giamatti (Kerülőutak, Golyózápor) és Damian Lewis (Az elit alakulat, Homeland: A belső ellenség) feszül egymásnak ebben a provokatív sorozatban. Átverések, pénzügyi csalások, remek karakterek.

A depresszió

Az eredménytelen próbálkozás után ismét kudarcot vallottunk. Szélmalom harcot vívunk, pont mint a tűzoltók és tudósok Csernobilban. Az HBO saját gyártású minisorozata gyomorbavágó őszintességgel és realisztikusan mutatja be az 1986-os atomkatasztrófát. A színészek (Stellan Skarsgaard, Jared Harris, Emily Watson) fantasztikusak, visszafogott játékukkal még hitelessebbé teszik a történetet.

Az elfogadás

Végül, több száz órányi sorozatnézés után rádöbbenünk, hogy van élet a Trónok harca után is. Jöhetnek a vidám (Agymenők, Modern család, Barry), a pörgős akció (Gomorra, Templomosok) vagy épp az izgalmas és elgondolkodtató dráma sorozatok (A 22-es csapdája, A tett, Gentleman Jack, Megszállottak viadala).

Te melyiket választod? Bármelyik mellett is döntesz, ezeket mind megtalálod az HBO GO-n, ahol most már több mint 6300 órányi lokalizált tartalom közül választhatsz, ráadásul 1 hónapig ingyen kipróbálhatod. Ugye, hogy máris jobban érzed magad?!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtöncellában, miután letartóztatták őt a suvarnabhumi repülőtéren, írja a Blikk a The Bangkok Post híre alapján
2020-01-26 15:14:41 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Csak egy vaginát szeretett volna A most 36 éves McKinnon érettségi után a Columbia Egyetemre járt, itt alapított egy komédiás kört, ahol zenei paródiákat adtak elő a hallgatók
2020-01-26 15:13:32 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Közleményt adott ki a DK Niedermüller Péter, a párt alelnökének csütörtöki kijelentései miatt, írja a Magyar Hang
2020-01-26 15:03:32 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az izraeliek vasárnaptól szabadon utazhatnak Szaúd Arábiába – jelentette vasárnap a Háárec című izraeli újság online változata
2020-01-26 14:50:09 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Egy német nő bejelentette, hogy összeházasodik egy repülőgéppel, ami hat éve a párja, írja a LADBible
2020-01-26 14:43:31 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Rosszul lett egy ember péntek este a Borsod megyei Csenyétén, leállt a légzése, a szívverését sem tudták kitapintani, így mentőt hívtak hozzá
2020-01-26 14:18:25 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez